Fideszesek! Ezt a videót érdemes megnéznetek! Nyissátok ki végre a szemeteket! Mi a véleményetek?
Mert viktor nem adja az országot gombokért, nem az usa gazdaságát gyarapítja, jóban van kínával meg az oroszokkal us, így ő diktátor. Majd jöjjön már valaki, aki elad mindent magasról tesz a hazajára, ő lesz a demokrata, hős vezető.
Mint zelenszki, aki épp most adósítja csóró ukránokat egy életre plusz 10 évre.
Kérdező menj el innen inkább. Mindenkinek jobb lesz így.
Én addig a pontig néztem, míg megjelent a 8 általánost végzett német szoci (Martin Schulz)... A "Hallo, Diktator" köszöntés pedig a félbolond vénembertől (Jean-Claude Junckertől) származik, aki ezt kissé kedélyesen, poénkodva mondta (mire Orbán is hasonló módon nagyhercegnek nevezte).
Elolvastam a felső (legrelevánsabb) kommentelőt is:
"A magyarok olyan szép nép, gazdag és élénk kultúrával és hagyományokkal. Továbbra is őrizzék meg szuverenitásukat és nemzeti értékeiket a magyarság érdekében!"
Erre csak annyit mondhatok: Amen! :)
(Vannak még ilyen "aduászaid", kérdező?
"Ha meg néznétek, talán nem lennétek tudatlan f@szok! 💩"
Lassan kezd elgurulni a gyógyszer, ahogy az várható volt... Pedig azért még 5 napig bízhatsz a csodában... :D
16#
Nem gurul el a gyógyszer, de akik most rá szavaznak, majd ők lesznek a leghangosabbak a “vezér” ellen!
Majd ők fognak a legjobban lázadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!