Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Ezt a videót...

Fideszesek! Ezt a videót érdemes megnéznetek! Nyissátok ki végre a szemeteket! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú, de érdemes megnézni! 🐑

[link]

2022. márc. 29. 20:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%

Mert viktor nem adja az országot gombokért, nem az usa gazdaságát gyarapítja, jóban van kínával meg az oroszokkal us, így ő diktátor. Majd jöjjön már valaki, aki elad mindent magasról tesz a hazajára, ő lesz a demokrata, hős vezető.

Mint zelenszki, aki épp most adósítja csóró ukránokat egy életre plusz 10 évre.

Kérdező menj el innen inkább. Mindenkinek jobb lesz így.

2022. márc. 29. 20:27
 12/18 anonim ***** válasza:
41%

Én addig a pontig néztem, míg megjelent a 8 általánost végzett német szoci (Martin Schulz)... A "Hallo, Diktator" köszöntés pedig a félbolond vénembertől (Jean-Claude Junckertől) származik, aki ezt kissé kedélyesen, poénkodva mondta (mire Orbán is hasonló módon nagyhercegnek nevezte).

Elolvastam a felső (legrelevánsabb) kommentelőt is:

"A magyarok olyan szép nép, gazdag és élénk kultúrával és hagyományokkal. Továbbra is őrizzék meg szuverenitásukat és nemzeti értékeiket a magyarság érdekében!"

Erre csak annyit mondhatok: Amen! :)

(Vannak még ilyen "aduászaid", kérdező?

2022. márc. 29. 20:29
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Tényleg azt hiszed egy videóval meg lehet győzni őket? Vegyük már észre, hogy ez egy vallás. Olyan mintha egy katolikusnak meg akarnád magyarázni, hogy Isten nem létezik.
2022. márc. 29. 20:30
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
Én itt még egyetlen Fideszestől nem halottam ezt a Soros Gyurcsány szlogent, de az ellenzék részéről elég sűrűn.
2022. márc. 29. 20:32
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

"Ha meg néznétek, talán nem lennétek tudatlan f@szok! 💩"

Lassan kezd elgurulni a gyógyszer, ahogy az várható volt... Pedig azért még 5 napig bízhatsz a csodában... :D

2022. márc. 29. 20:32
 16/18 anonim ***** válasza:
41%
#14: A liberálisok is pont olyanok, mint a vallásos emberek. Hiába adsz nekik bármilyen érvet arra, mit gondolnak rosszul, miért nincs igazuk, továbbra is ugyanazt szajkózzák.
2022. márc. 29. 20:34
 17/18 anonim ***** válasza:
44%
Reméljük viki rendes diktatúrát csinál végre, az ilyen hazaárulók mennek életük végéig munkatáborba. Ott a helyük.
2022. márc. 29. 20:38
 18/18 A kérdező kommentje:

16#

Nem gurul el a gyógyszer, de akik most rá szavaznak, majd ők lesznek a leghangosabbak a “vezér” ellen!

Majd ők fognak a legjobban lázadni!

2022. márc. 29. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!