Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztemet,...

Megnéznétek a tesztemet, szerintetek teszteljek holnap reggel újra, érdemes?

Figyelt kérdés

Menstruació előtt vagyok még,ez 10-es teszt,tegnap még alig látszódott valami,mostanra egy fokkal erősebb lett.Aztàn lehet csak bekêpzelem:(

[link]

[link]

2014. jún. 29. 13:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Jó lesz az.
2014. jún. 29. 13:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Halvány pozi igen.grat
2014. jún. 29. 13:13
 3/14 anonim ***** válasza:
Ne légy ennyire türelmetlen! Várj a mensi napjáig vagy amíg késik. Egyébként látok valamit de felesleges naponta tesztelgetni 2 naponta duplázódik a HCG a vizeletben.
2014. jún. 29. 13:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha van elég teszted akkor minden nap csinálhatsz egyet. Én is látok rajtuk halványan valamit, reméljük baba lesz! Drukk!
2014. jún. 29. 13:22
 5/14 anonim ***** válasza:
26%
kigúvad a szemem. Miért nem lehet megvárni a mensit?? ez így negatív. Volt értelme erre ellőni tesztet?! Nem, mert úgyis kell csinálni, ha késik.
2014. jún. 29. 13:35
 6/14 anonim ***** válasza:
32%
Ne türelmetlenkedj. A HCG kétnaponta duplázódik, így leghamarabb is akkor érdemes tesztelni. A biztos viszont a mensi elmaradása. Vedd számításba, hogy tesztelgetsz, pozi, aztán meg megjön mert nem tapadt meg.
2014. jún. 29. 13:49
 7/14 A kérdező kommentje:

Utolsó,volt értelme normális hangú kérdèshez bunkó vàlaszt beírni?Nem!(csak annyit,hogy a gyerekeimet korábban is jóval nem várt előtt kimutatta a teszt)

Mindenkinek koszonom,aki megnézte és vàlaszolt!

2014. jún. 29. 13:49
 8/14 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek írtam,bocsánat!

Koszonom utolso,hogy leírtad,bar en ezt a véleményt nem osztom.Nekem napról napra erősödött a csík anno is,és sztem mindenki akkor tesztel,amikor neki jó.

2014. jún. 29. 13:51
 9/14 anonim ***** válasza:
mensi előtt 1 héttel nekem is ilyen volt
2014. jún. 29. 14:38
 10/14 anonim ***** válasza:
57%
Nekem ez tök negatív.
2014. jún. 29. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!