Megnéznétek a blogomat? Szerintetek érdemes folytatnom?
Tegnap kezdtem el a véleményetek érdekelne a szövegről(a design nagyon rossz, tudom, dolgozom rajta). Érdemes folytatnom? Jó? Miben kéne fejlődnöm?
Hát blogot már tényleg alig olvas valaki.. pl én sem fogok, de egész olvasmányos amit te eddig összeraktál. Összeszedett és fegyelmezetten vezeted a gondolatmenetet. Ebből is gondolom , hogy tuti nem 16 vagy :) A 16 évesek általában képtelenek értelmesen fogalmazni, helyette össze-vissza hebegnek mindenről ami épp átfut az agyukon..
Szóval szerintem hagyd a blogot. Jobb ha novella formába ülteted az elbeszélésed.
Nem rossz, de a szereplők necsak úgy legyenek beírva hogy: Heni
Anyu
Apu
Mónika tanárnő stb... Szerintem épp ebből látszik, hogy 16 körül lehetsz.
Bocs, az előző kommentelőnek. :)
És, a szerelem...?? Ha már klisé csináld rendesen.
A szereplők menüpontot csak elkezdtem, majd rendes leírást akarok írni minden szereplőhöz, ez még csak nagyon kezdetleges.
Egyébként nem hiszem, hogy az életem klisé. Lehet, hogy maga a történetírás blogba klisé, de, hogy az életem nem az, amit leírok benne az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!