Egyébként volt már bárki aki utána nézett, hogy ténylegesen mennyiért vesszük a gázt az oroszoktól és mennyi a világpiaci ár, vagy csak a fideszes hazugsággyár állításaira hagyatkozunk?
Valójában van C is! Minimalizálni a földgáz függésünket.
Ui. Amúgy sajnos messze nem élünk svájci színvonalon
2022. márc. 29. 09:42
4/22 anonim válasza:
Drága diktatórikusat! Az kell nekünk; támogatni kell a szegény bajba jutott szovjet testvéteinket
2022. márc. 29. 09:48
5/22 anonim válasza:
Ha ekkora erkölcsi kérdést csinálsz a földgázból, akkor gondolom utánanézel annak is hogy a reggeli kávédat vagy teádat mennyire demokratikus ország dolgozói szüretelik, vagy az indiában készült pólódat milyen gyerekmunkások készítik.
Az ugye nem probléma ha az araboktól vesszük az olajat, ahol több országban a nők ( akik a társadalom felét teszik ki ) elnyomásban élnek, vagy embereket végeznek ki "istenkáromlás" miatt.
2022. márc. 29. 09:49
6/22 anonim válasza:
Diktatórikus/demokratikus gáz? :)
Én attól venném, aki a legkedvezőbb feltételekkel és áron adja, pont. Ennek a háborúnak is vége lesz egyszer, hosszú távon kellene gondolkodni.
2022. márc. 29. 09:53
7/22 anonim válasza:
Rubelér aggyák a zoroszok a gázt és az olajat. Lehet forintér venni rubelt?
2022. márc. 29. 10:04
8/22 anonim válasza:
Már a kérdés is fasság.. dehát miért is nem vagyok meglepve... Pontosan azt akartam én is írni, mint 1-es. Tényleg ekkora zombik vagytok, hogy kérdés nélkül benyelitek Döbrögi összes ordas hazugságát?
2022. márc. 29. 10:04
9/22 anonim válasza:
Hogy lehetne már egy földgáz diktatórikus vagy demokratikus? Noooormális?
2022. márc. 29. 10:12
10/22 anonim válasza:
Van szovjet rubelem, NDK márkám, meg csehszlovák koronám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!