Az ellenzéki szavazók 90%a tartja Putyint agresszornak, a Fideszeseknél ez 44%! Lesokkolt. Vélemény?
Vannak olyan Fideszesek akik abban a hitben elnek hogy Ukrajna a szemét es Oroszország a jofiú, Putyin jól tette hogy berontott Ukrajnába. (berontott Ukrajnába gyilkolni)
SZELSŐSÉGES NACIONALISTA EMBEREK SZAVAZNAK A FIDESZRE? EZEK DIKTATOR IMADÓK?
Nem vagyok tisztában az előzményekkel, nem jártam utána, de még ha el is fogadom, hogy Ukraina hibás, akkor sem lehet ezt 2022-ben így megoldani.
Ororszország is borzalmasan meg fogja szívni, minden nyugati cég aktivizálja a szankcióit feléjük. Az orosz nép fogja nagyon megszívni, pedig ők azért erről aligha tehetnek.
1es.
A fideszesek azt nem fogjak fel hogy Putyin rarontott egy masik nemzetre es ott is a civilek szivnak. Haborura nincs ok. Semmi ok.
Ukrajna elszenvedo fel.
A fidesz ertekrendje teljesen kifordult onmagabol. Voltak oroszellenes Putyinellenesek, most meg....
Nyilván, teljesen egyetértek (1-es vagyok). Ez semmilyen módon nem magyarázható már meg.
Értem azokat, akik szerint pl. az USA álszent a kérdésben, ez igaz, hisz tényleg mást sem csinálnak, mint heccből nemzeteket rohannak le. De A rosszat nem igazolja az, hogy "de a másik is megcsinálta". Ráadásul Európában vagyunk, és a békés EU legyen a viszonyítási pont, nem az USA.
4es.
Putyint MINDEN NORMALIS EUROPAI ORSZAG EGY ALJAS GYILKOSNAK TARTJA.
KIVEVE.....
KIVEVE...
A Mi Hazankot es a Fideszt. Es akik szelsoseges diktatorikus nacionalista gondolatokat gondolnak
Ezek az emberek rasszistak fasisztak hisz SZELSOSEGESEK.
Teged figyellek regota a 2,5 csillagos ukranellenes Putyinparti szelsoseg vagy.
Aki egy gyilkos mellett all az szelsoseges.
6os.
Jesszusom miket irsz..... :(
Hát orbán olyan mélyen nyalta putyin seggét, vagy inkább belét, hogy beszorult a feje.
Nagy Imre meg forog a sírjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!