10-20% 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂 Hol élnek egyesek...?🤭🤭
9,10, Higyjétek el a bal oldalt hamarabb leváltjuk! Nagyobb igény lesz 4 év balos kormányzás után egy rendes jobbos pártra .
Ha Orbán marad és még 4 évig toborozza a birkákat sosem fogjuk leváltani. Így van a legnagyobb esélye a mi hazánknak.
diktatúrában könnyebb kormányt váltani? dehogy! de rájöttem hogy mi folyik itt... ti nem vagytok Mi Hazánkosak szimplán megpróbáljátok rávenni a Mi Hazánkosokat hogy a baloldalt válasszák! szánalom! baloldali lmbtq mániás libbantak! ilyen mélyre vagytok képesek süllyedne? HÁT NÁLATOK NINCS HATÁR?
13, nem akarod észrevenni de tényleg csak így van esélyünk.
Szerinted 4 év múlva leváltjuk a fideszt ha kormányon maradnak? Esélytelen.
Az összefogás meg lejáratja magát , aranyutat ad a mihazánknak
#13 Már diktatúra van ha nem zavar.
Nem lesz ez a választás sem tisztességes, elcsalják. A Mi Hazánk sosem fog hatalomra kerülni.
hazaáruló libsi! nyugodtan valld be! én már tudom hogy az vagy! szánalom!
#18 Akkor úgy mondom, hogy látszat demokrácia van.
Szerinted ha tisztességes a választás akkor hogyan lehetséges az, hogy egy olyan kormánynak sorozatban háromszor volt kétharmada akik 3x annyi adósságot halmoztak fel mint anno Gyurcsány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!