A Mi Hazánkosok melyik pártra szavaztak eddig?
Figyelt kérdés
Hello! Láttom milyen sok a Mi Hazánkos itt a GYK-n, az lenne a kérdésem hogy az közös ellenzékre vagy a fideszre szavaznátok ha a párt nem idulna? Vagy 2018-ban kire szavaztatok?
Köszi a válaszokat!
2021. dec. 22. 12:10
1/15 anonim válasza:
Jobbik ameddig Jákob el nem cseszte a pártot
2/15 anonim válasza:
Így igaz, a Jobbikra, ami ma már vállalhatatlan. Az viszont totál tévút az ballenzék részéről, hogy a Fidesszel szemben bárki szóba jöhet, bizony a rangsorban a Fidesz is előrébb van, mint a legalja moslék összefosás. A Jobbik ott cseszte el, hogy elkezdett más (leginkább ballib) véleményeket is figyelembe venni, mert Vona úgy érezte, ez kell a néppártosodáshoz. Pedig csak elég lett volna várni, mert az idő abszolút nekik dolgozott, egy időben a 18. életévüket betöltött, fiatal választók körében simán ők vezettek, ez szerintem előbb-utóbb beérett volna, legfeljebb nem Vona lett volna a miniszterelnök. Erre mit csinálnak? Beállnak ilyen hulladék DK mellé, akik meg akarják mondani még azt is, hogy milyen legyen a szélsőjobb (röviden: olyan, mint ők, ezt a szintet proli zsidógyerek Jakab szépen hozza is). Annyira szerintem nem kell meglepődni, hogy az egykori jobbikosok döntő részének ez már vállalhatatlan, és bizony azon sem kell meglepődni, hogy az elpártolók egy jelentős részét az a Fidesz szívta fel, aminek a migránskampánnyal jobbról sikerült előznie a jobbikot. Ezt az ellenzék többi része láthatóan nem tudja feldolgozni. Illetve azt sem, amikor pl. Morvai Krisztina valóban a magyar érdekeket képviselte az Európai Parlamentben. Rögtön fideszes lett ezekben a körökben, ez nagyjából be is lövi az ellenzék szintjét, elég sok embert terelhettek ezekben az időkben a Fideszhez, rosszabb stratégiát nehezen választhattak volna.
5/15 anonim válasza:
Eddig nem szavaztam. Első szavazatom az MHM-é!
6/15 anonim válasza:
A Jakab Péter is zsidó? Neki nem okozott ez lelki válságot mint annak idején a Szegedi Csanádnak?
És mi van a full náci Sneiderrel? Nem értettem hogy Vona lelépése után hogy kérhették őt föl elnöknek mikor a Jobbik már a neppartosodas útján volt.
Amúgy Vona Gábor annyira furcsa nekem. Mintha csak Puzsér mondatait böfögné vissza, és úgy adja elő mintha ez az ő felismerése lenne.
7/15 anonim válasza:
Mivel fiatal vagyok, eddig nem szavazhattam, de utólag visszanézve úgy látom, hogy régen a Jobbik képviselte azokat az értékeket, amit most a MHM. (Azóta feladták az elveiket.)
8/15 anonim válasza:
Jobbik ezelőtt is balos volt mhm is valós gazdaságilag persze.
Nem értem hogy egy gazdaságilag balos felfogású ember hogy szavazhat utána a neoliberális Fidesz mszp dk triora.
9/15 anonim válasza:
Gyűlölöm a náci, skinhead nyomikat.
10/15 anonim válasza:
Ellenzék még mindig jobb mint a fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!