A liberálisok miért nem értik meg ezt?
Ők nem gondolkodnak ezen.
Viszont ez érdekes: [link]
Ha ez igaz, és tényleg kiléptek csak úgy, nagyon szomorú leszek…Fidesztől emiatt is távolodtam el.
"a demokrácia nem az, hogy egy szűk kisebbség elvei alapján ráerőltetünk a többségre dolgokat"
Ezt először Orbánnal értesd meg 😅😅
"szóba sem állunk vele, meg se hallgatjuk az ő álláspontjukat."
Ez valahonnan rémlik nekem.
Nem pont ezt csinálja a Fidesz kompletten az ellenzéki állampolgárokkal?
"Az nem működik, hogy mindig szembe megyünk a józan ésszel és a többség akaratával"
Mi a józan ész, meg a többség akarata?
A hozzád hasonlók voltak a múltban a világban, akik azt mondták, hogy a nőknek miért kellene szavazati jogot adni, hiszen a józan ész mondja, hogy az ország dolgain gondolkodás a férfiak dolga, maradjon a nő a konyhában.
Vagy hogy a józan ész diktálja, hogy a négerek nem lehetnek egyenjogúak a fehérekkel, hiszen mindenki tudja, hogy alacsonyabbrendűek, butábbak.
Ezeket mára meghaladtuk, talán te sem értesz ezekkel egyet.
A fenti tételeket védő emberek is mindig a józan észre hivatkoztak, ahogy most pl. az ellen tiltakoznak, hogy az lmbtq-k házasodhassnak.
Én pl. nem vagyok lmbtq, és nem érzem, hogy a jogaim csorbulnának, ha lenne lmbtq házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!