Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok miért nem értik...

A liberálisok miért nem értik meg ezt?

Figyelt kérdés
Lassan nekik is meg kéne érteni, hogy a demokrácia nem az, hogy egy szűk kisebbség elvei alapján ráerőltetünk a többségre dolgokat, amiket az egyáltalán nem akar (migráció, LMBTQ-propaganda), azzal meg nem foglalkozunk, hogy az árnyoldalát ők viselik. Az nem megy, hogy az ország több, mint felét ostoba, vidéki bunkónak tituláljuk, szóba sem állunk vele, meg se hallgatjuk az ő álláspontjukat. Az nem működik, hogy mindig szembe megyünk a józan ésszel és a többség akaratával, mert azt gondoljuk magunkról, hogy mi felvilágosultak és intelligensek vagyunk. Ha kormányváltást akartok, nem ezen kéne először dolgozni?

2022. márc. 25. 16:27
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
31%

Ők nem gondolkodnak ezen.

Viszont ez érdekes: [link]

Ha ez igaz, és tényleg kiléptek csak úgy, nagyon szomorú leszek…Fidesztől emiatt is távolodtam el.

2022. márc. 25. 16:29
 2/30 anonim ***** válasza:
72%
Én falusi vagyok és délelőtt 10-kor már részeg vagyok. És? Mi ezzel a gond?
2022. márc. 25. 16:31
 3/30 anonim ***** válasza:
72%

"a demokrácia nem az, hogy egy szűk kisebbség elvei alapján ráerőltetünk a többségre dolgokat"

Ezt először Orbánnal értesd meg 😅😅

2022. márc. 25. 16:33
 4/30 anonim ***** válasza:
65%
Jár a krumpli.
2022. márc. 25. 16:38
 5/30 A kérdező kommentje:
#3: Figyelj, nekem sok dolog nem tetszik, amit a Fidesz csinál, de legalább bennük volt annyi, hogy kiálltak a migráns-kvóta és az LMBTQ nyomulása ellen, népszavazással is. Az ellenzék meg mit csinál? Amikor látja, hogy a többség ebben a Fidesszel van, továbbra is a saját elveit erőlteti, és inkább érvénytelen szavazásra buzdít, mint hogy elfogadja, nem kérünk ezekből. Miért nem értik meg, hogy a demokrácia nem arról szól, hogy az ő "humanista", "felvilágosult" fejükben milyen ábrándok vannak, hanem, hogy a valóságban az milyen hatással van a társadalomra?
2022. márc. 25. 16:38
 6/30 anonim ***** válasza:
72%

"szóba sem állunk vele, meg se hallgatjuk az ő álláspontjukat."

Ez valahonnan rémlik nekem.

Nem pont ezt csinálja a Fidesz kompletten az ellenzéki állampolgárokkal?

2022. márc. 25. 16:39
 7/30 anonim ***** válasza:
73%

"Az nem működik, hogy mindig szembe megyünk a józan ésszel és a többség akaratával"

Mi a józan ész, meg a többség akarata?

A hozzád hasonlók voltak a múltban a világban, akik azt mondták, hogy a nőknek miért kellene szavazati jogot adni, hiszen a józan ész mondja, hogy az ország dolgain gondolkodás a férfiak dolga, maradjon a nő a konyhában.

Vagy hogy a józan ész diktálja, hogy a négerek nem lehetnek egyenjogúak a fehérekkel, hiszen mindenki tudja, hogy alacsonyabbrendűek, butábbak.

Ezeket mára meghaladtuk, talán te sem értesz ezekkel egyet.

A fenti tételeket védő emberek is mindig a józan észre hivatkoztak, ahogy most pl. az ellen tiltakoznak, hogy az lmbtq-k házasodhassnak.

Én pl. nem vagyok lmbtq, és nem érzem, hogy a jogaim csorbulnának, ha lenne lmbtq házasság.

2022. márc. 25. 16:40
 8/30 anonim ***** válasza:
28%
7es, akkor hogyan kerül az RTL, az ATV és a Telex a kormány sajtótájékoztatóira?
2022. márc. 25. 16:41
 9/30 A kérdező kommentje:
#7: Az az igazság, és ezt nagyon nem veszitek észre, hogy még a legelvetemültebb fideszesek is elismernek olyan embereket, mint Schiffer András, mert vele lehet beszélni. Őneki nem az volt a lételeme, hogy mindenben mindig ellentmondjon a kormánynak. Ő képes párbeszédre, nem csak annyit mondani, hogy O1G.
2022. márc. 25. 16:42
 10/30 anonim ***** válasza:
71%
10: a fidesz Schiffernek is csak akkor adott teret a tévéiben, stb. amikor az ellenzéket bírálta valamiért. Amikor a fideszes lopásokról, urambátyám rendszerről beszélt, akkor nem.
2022. márc. 25. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!