Csak én érzem azt, hogy megint a rossz oldalon állunk, mint 100 éve? Ebből lehet Trianon 2.0?
Sajnos nem az oroszokkal, perpillanat megint rossz oldalon vagyunk.
Hogy lehet-e trianon 2? Ember... USA bábország vagyunk pont mint ukrajna...
Nekem egyik oldal se szimpi, határozottan a semleges utat kellene követnünk szerintem, mint anno Svájcnak. Sosem értettem, az 1-2. vh.-ban mit pattogott ez a kicsi ország, és még Adyt oltogatták a nagy vérmagyarok, amiért kimondta, hogy semmi, de semmi keresnivalónk nincs az 1. világháborúban. Meg is kaptuk Trianont, de abból se tanultunk, a 2. vh.-ban mentünk puncsolni a németeknek bőszen... Agyhalál.
SEMMILYEN oldali nem vagyok, nem csak Putyinból, de Zelenszkijből is elegem van, pláne az irgalmatlan sztárolásából, és azon kívül, hogy oké, segítsük a menekülteket nekünk a létező legnagyobb semlegességre kellene törekednünk. Ukrajna nem szent, valóban undorító módon bánt a kisebbségeivel ősidők óta kb., de messze nem ez lett volna a megoldás, azt meg azért hadd ne higgyem már el, hogy Putyint a kisebbségeik jogai érdekelte valaha is. Nem ez lett volna a megoldás, ahogy az elektromos tűzre sem kezdi el az ember önteni a vizet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!