Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az gyakoris felhasználók nagy...

Az gyakoris felhasználók nagy része miért sírja vissza a 2006-2010-es Gyurcsány-Bajnai kormányzást?

Figyelt kérdés
Komolyan, én semmi pozitívat nem tudok elmondani erről az időszakról.

2022. márc. 24. 20:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 Alex Fly ***** válasza:
97%
Hogy miért? Mert Magyarország teljesen leírta magát Európában és a világ civilizált felén. Orbánnak már második alkalommal is sikerült elérnie, hogy nemzetközi szinten senki ne álljon szóba vele és ne vegyék komolyan. És az országhoz való hozzáállásnak is ez az alapja.
2022. márc. 24. 22:22
 32/61 anonim ***** válasza:
96%

26: áhh, nem olvastam végig, ezt legközelebb linkeld a kérdésbe, vagy első kommentbe rögtön, hogy egyértelmű legyen.

2006-ban világválság volt, és voltak rossz húzásaik, de talán akkor volt először és utoljára igazi demokrácia, nem használtak pénz magáncélokra, kormánypropagandára, egyebekre. Látványosan a legjobbukat akarták nyújtani - ez nem jelenti azt, hogy nem voltak köztük simlisek, de messze nem ilyen mértékben, mint most. Kicsit kevésnek bizonyultak, de tegyük hozzá, hogy a Fidesz már akkor brutális karaktergyilkosságokat hajtott végre, lásd szerencsétlen Medgyessy-t, akiről senki nem tudta, hogy kormányoz, de mindenki tudta azt az egy szót, amit félremondott. Vagy Gyurcsánynál is mindenki ismerte az öszödi beszéd hazudtunk részét, de azt már senki, hogy utána felszólított mindenkit, hogy aki tovább akarja ezt csinálni, az húzzon el, mert ez így nem mehet tovább, és ő ne hajlandó erre tovább.

2022. márc. 24. 22:23
 33/61 anonim ***** válasza:
100%
Plusz Gyurcsány a karaktergyilkosság, és a kissé impotens politikája miatt képes volt felállni. Képes volt önkritikát gyakorolni, képes volt lemondani más javára az ország érdekében. Megnézném, hogy mélyen tisztelt jelenlegi miniszterelnökünk mikor lenne erre képs, vagy akár csak töredékére, akár egyetlen hibájának elismerésére...
2022. márc. 24. 22:29
 34/61 A kérdező kommentje:

Ezt csak szeretnétek hinni. Valójában az EU-ban és a világ civilizált felén nincsenek rossz véleménnyel az emberek Orbánról. Akik rossz véleménnyel vannak róla az egy maréknyi EU-s bürokrata. Ők még nem egyenlők sem az EU-val, sem a benne élő emberekkel. Akármilyen videót, bejegyzést emgnézel, ami Orbánnal kapcsolatos, a komment mezőben csupa pozitívakat írnak róla.

Én elhiszem, hogy megvolt a jószándék, Feriről sem feltételezem, hogy rosszat akart. De a jószándék ide még nagyon kevés, egyszerűen balfaszok voltak, nem értettek hozzá. A többi ország a válság alatt sokkal jobban szerepelt.

Azért nem csak a hazudtunk rész, hanem a nem csináltunk semmit 4 évig és a trükkök százai is elég beszédes. Ferinek illett volna lemondani ezek után, akkor talán elkerülhető lett volna egy Fidesz 2/3.

2022. márc. 24. 22:30
 35/61 A kérdező kommentje:

"Plusz Gyurcsány a karaktergyilkosság, és a kissé impotens politikája miatt képes volt felállni. Képes volt önkritikát gyakorolni, képes volt lemondani más javára az ország érdekében."

Ha Gyurcsány erre képes lett volna, akkor lemond a beszéd kiszivárgását követően. Nem 3 évvel később, amikor már menthetetlenül belebukott a válságba.

2022. márc. 24. 22:31
 36/61 anonim ***** válasza:
100%

"Akármilyen videót, bejegyzést emgnézel, ami Orbánnal kapcsolatos, a komment mezőben csupa pozitívakat írnak róla."

Elég sok külföldi fórumot olvasok. Messze nem csak dicsérni szokták. A külföldi szélsőjobbosok általában dicsérik, ez igaz, de a mérsékeltek már nem annyira.

2022. márc. 24. 22:35
 37/61 anonim ***** válasza:
100%

Gyurcsánnyal a beszéd kiszivárgása után egy probléma volt - nem volt olyan diktatórikus, mint Orbán. Bármivel teletölthette volna a médiát ellensúlyként, de nem tette, mert hitt a demokráciában. A beszédét hallgasa meg mindenki, aki még nem tette, hisz feltételezhetjük, hogy igazat mondott, különben nem vallotta volna be a hazugságokat. Teljes megújulásról beszélt, nyilván ezt is akarta keresztülvinni utána - de belebukott. Ebben jelentős része volt nyilván a már akkor is aljas politikát folytató Fidesznek, a válságnak, mindennek, elég rosszkor volt elég rossz helyen a csávó, és persze lehet, hogy tényleg nem volt kompetens.

Én most azért utáltam meg Gyurcsányt, és azért vetem meg, mert nem képes belátni, hogy a Fidesz egy rá épített gyűlöletkampánnyal nyer. Miatta fogjuk bukni az ideit... rég el kellett volna tűnnie a politikából. De ha holnap bejelentené, tán még akkor is be tudnánk húzni.

Nyilván pusztán MZP-re is rá tudtak szállni, de komoly indokot nyilván nem t aláltak, csak hazudoznak köztévében. De Feriről meg tudtak pendíteni rengeteg emberben negatív érzelmeket, ezért is lehetett sikeres a mostani kampányuk annak ellenére, mennyien utálták már meg őket is.

2022. márc. 24. 22:37
 38/61 A kérdező kommentje:

Én szinte mindig csak dícsérő kommentet látok. És nem szélsőjobbos portálokon, hanem pl.: YouTube. Ha megjelenik valami negatív komment arról iderült, hogy magyar.

De rendben, elhiszem neked, hogy nem csak dícsérni szokták. Ez még messze nem az "Orbán leírta magát az világ civilizált felén" szint, hanem egy egészséges pozitív/negatív vélemanyarány.

2022. márc. 24. 22:38
 39/61 A kérdező kommentje:

Nem lett volna esélye teletölteni az TV-t propagandával, olyan hirtelen ömlött rá a szar, hogy ha ilyennel próbálkozik, még feltűnőbb lett volna.

Gyurcsánynak vannak vállalhatatlan tettei, ilyne pl.: a nyilyvánvalóan balul elsült rendőrattakot követő kinevezések.

Gyurcsány hatalmas eltántorító tényező, de én úgy látom, hogy most már MZP is az. Az előválasztást követően még lett volna esély Gyurcsánnyal együtt is, ha MZP népszerűsége megmarad azon a szinten, de azóta annyi hülyeséget összehordott a csávó, hogy szerintem legalább annyi ellenzékit eltántorított, mint amennyit bevonz. És ezt nem lehet a Fidesz propagani.dára fogni, vannak vállalhatatlan kijelentése

2022. márc. 24. 22:48
 40/61 anonim ***** válasza:

Nekem még soha senki nem tudott MZP hülyeséget mutatni, ami nem vágott videó volt. Sem neten, sem ismerősi körben. Pedig napi 10 órákat tolja hónapok óta. 1-1 elszólás vagy rosszul megfogalmazott mondat, és kb ennyi. Talán még 2-3, ami félreérthető, de ha az ember belegondol, akkor rájön, mire gondolt a költő.

Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok a rajongója, egy baromi egyenes csávó, de túl erős, Jakab Péterrel is hasonló a gondom.

2022. márc. 24. 22:51
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!