Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már az élelmiszer is luxuscikk...

Már az élelmiszer is luxuscikk Orbániában?

Figyelt kérdés
ma 10:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
12%
Ne legyél csóró és akkor nem az.
ma 10:30
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Igen, a gyümölcs, hal, méhek által készített méz, stb. Hamis méz az van.

Gyönyörű eredmény 35 évvel a rendszerváltás után.

ma 10:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó reggelt!
 4/12 anonim ***** válasza:
43%
Havi 120.000 ft/fő az élelmiszer.
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de k drága.
ma 10:36
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

Amíg a magyarok ennyi pénzért is megveszik és tolonganak a boltokban, addig nincs baj. A horvátok élelmiszer bojkottot csináltak és bejött nekik, hirtelen nagyot tudtak csökkenteni az árakon a multik. Nyilván mert volt miből, óriási profittal dolgoznak ezek.

De amíg a magyar csak fizeti és fizeti a növekvő árakat is, addig ez van. Addig emelnek ameddig az éhkopp tart.

ma 10:37
 7/12 anonim ***** válasza:
44%
Orbániában talán igen, de Magyarországon szerencsére nem.:)
ma 10:56
 8/12 anonim ***** válasza:
72%

Le sem merem írni, hogy mekkora jövedelem mellett normálisan étkezem, zöldség-gyümölcsöt, naponta 2-3-szor, a halat nem szeretem, azt ritkán eszem, hús viszont naponta van, mézet is csak sütéshez-főzéshez használok, de van itthon. Nyilván el tudnám költeni a pénzt, de inkább beosztom.

A személyenként 120 000 csak élelmiszerre, nekem kb 2 hónapra elég lenne. Magam sütök-főzök, és a tartós élelmiszereket mindig akkor veszem, amikor akciós, itthon eláll sokáig.

ma 10:58
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

120 ezer sok?

Ember, nekem havi 250 körül megy el csak kajára. Pedig sok bolti kaját is eszek, igaz napi 2x járok gyorsétterembe. Nem luxusétterembe, csak gyorsba, és ott is mindig a legolcsóbb dolgokat veszem.

És nem nem vagyok gazdag. Egyszerűen ilyen qrva drága a kaja Orbanisztánban.

ma 11:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

9# 8-as vagyok

Írtam, hogy itthon főzök. Én nem járok még gyorsétterembe sem. Lehet, hogy ez ennyit jelent? Nem tudom, mit értesz bolti kaján, talán felvágottakat, sonkát, hentesárut? Ilyesmit ritkán veszek, mert általában van főtt étel, ebédre-vacsorára, vagy magam csinálok májast, körözöttet, sonka helyett pl.lesütök húst, ilyesmit. Szeretem tudni mi van benne...

ma 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!