Más is úgy érzi, hogy MZP-nek a hajrában kezd nőni a támogatottsága?
Nő a támogatottsága? :D
Két dolgot hallok tőle folyamatosan:
-X meg Y hazudik, nem is így van amit mondanak
-Orbán a hibás
16:52
Ti 12 éve igen 12 éve Ferike hibáival tudtok jönni, az euró árfolyamáért is Brüsszel, Soros Gyurcsány a hibás…
Ha ennyire utáljátok az EUt lépjetek ki és kérjétek a Rubel bevezetését, kb 1 szinten vsn.
9 Nem te vagy az véletlenül aki azzal magyarázta maki maszkbaköpését hogy "biztos nem volt nála zsebkendő?" Amikor másodjára is beleköpött és megkérdeztem meg már kuss volt, szubjektív véleményem szerint te csak egy agymosott lehetsz, aki ott fürdeti ezt a nyilvánvaló szerencsétlen ahol tudja.
A realitás tényszerű,
-Makinak nincs saját pártja.
-Maki Gyurcsánynak kollaborrál,láttad a miniszteri tervezeteket?,az összes releváns poszt dk-s pl külügyminiszter: Dobrev,Honvédelem: Vadai
Tényleg ezektől várod a jobb életet?,vagy gondolkozol és nem rosszat akarod lecserélni a szarr#.
13
Ez elég vérszegény válasz. Na meg elég gondban lehet MZP, ha az olyanok tartják érte a hátukat mint te.
19:55
🤣, engem MZP se izgat, de nyugati országban akarok élni, mint keletiben.
A 12 év agymosás mintapéldája vagy, gratulálok.
16
Ja, aha. Nem izgat téged MZP, de a k*rva anyját annak aki rosszat mond róla :D Ha ez a nyugatias felfogás, inkább felejtsük el.
20:18
“ Ja, aha. Nem izgat téged MZP, de a k*rva anyját annak aki rosszat mond róla :D Ha ez a nyugatias felfogás, inkább felejtsük el.”
A folyamatos gyűlöletpropagandából van elegem, ferdítenek reggel éjjel meg este, és beérik egy helyreigazítás bemondással, a közmédia szerinted rendben van?
Tudod mit? Megszavazom neked a Fideszt kívánom legyen 5/6 én meg lelépek, ok?
18
Aham, gyűlölet...már megint. És kiket kell gyűlölnünk a propaganda szerint? És azt tudod, hogy kiket kell gyűlölnötök az ellenzéki propaganda szerint?
“ Aham, gyűlölet...már megint. És kiket kell gyűlölnünk a propaganda szerint? És azt tudod, hogy kiket kell gyűlölnötök az ellenzéki propaganda szerint?”
Veletek ellentétben én nem használom a 3 karakteres rövídétést amit Simicska talàlt ki.
Én nem gyűlölök senkit. Bayer szerinted nem túl durva?
Téged a rengeteg helyreigazítás nem zavar, hogy úgy forgatják ki hogy olyat mondanak ami nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!