Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is a Fidesz...

Szerintetek is a Fidesz támogatottságát növeli ez a háború?

Figyelt kérdés

Én azt gondolom, hogy a háború miatt sok ellenzéki is a Fideszre szavazhat, mivel ilyen helyzetben az emberek nem szeretik a bizonytalanságot…

Lehet hogy nem szeretik ezt a rendszert, de legalább ismerik, egy új rendszer meg sokkal több (akár negatív) meglepetéssel járhat… Ami alaphelyzetben lehet hogy nem lenne baj, de háborús helyzetben nagyon sokaknak frusztráló.

De azt is el tudom képzelni, hogy rosszul gondolom.

Ti mit gondoltok?

2022. febr. 28. 14:17
A kérdező szavazást indított:
Jól gondolod
Rosszul gondolod, gyengíti a Fideszt a háború
46 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
20%
Engem a kritikátlan nato pártiság most bizonytalanított el az ellenzékre való szavazásban.
2022. febr. 28. 14:20
 2/23 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem egy háború senki támogatottságát nem növeli. Ilyenkor az emberi oldal kerül elő, segíteni a bajba jutottakon.
2022. febr. 28. 14:21
 3/23 anonim ***** válasza:
85%

"egy új rendszer meg sokkal több (akár negatív) meglepetéssel járhat…"

Én meg már a falra tudok mászni a magyarok ilyen szintű pesszimizmusától. Nem csak negatív, hanem akár pozitív változásokkal is járhat, sőt, lehet, hogy sokkal pozitívabb lesz az irány. Nem értem hogy tudjátok mindenben állandóan csak a rosszat látni, nem megy ez rá hosszú távon az egészségetekre?

4/23 anonim ***** válasza:
2%
Idehaza körülöttem egyre többen örültek a háborúnak. Ha támogatná a Fidesz akkor a háborút még 3/4-ed is lenne.
 5/23 anonim ***** válasza:
29%
Igazad van kérdező. Utálom én is a Fideszt, de az ellenzék vezéralakjai, indulatosak, hangulatemberek, alkoholisták, félhülyék (mondjuk azzal a Fidesz is tele van). Most semmilyen hirtelen felindulásból tett felelőtlen kijelentést NEM lehet tenni, a háborúnak minél előbb véget kell vetni. Szóval jelen helyzetben a Fidesz a legkevésbé rossz.
2022. febr. 28. 14:25
 6/23 anonim ***** válasza:
89%
Egy háborúban minek lehet örülni? Emberek nyomorodnak meg. Főleg már az atom is szóba került. Jó ez valakinek?
2022. febr. 28. 14:26
 7/23 anonim ***** válasza:
25%
A fidesz támogatottságát nem a háború növeli, hanem az, hogy a Márki-Zay egy kretén állat! Pedig bíztam benne, hogy jó alternatíva lehet, de be kell látnom, hogy tévedtem!
 8/23 anonim ***** válasza:
29%
Jól összeverekedtek tegnap Dobrev utcafórumán
 9/23 anonim ***** válasza:
77%

A Fidesz nehéz helyzetben van. Egyfelől kénytelen megfelelni a Nato elvárásoknak, másfelől saját orosz fanjait is próbálná kielégíteni. Viszont a kettő egyszerre nem igazán megy.

Szerintem az ellenzékiek nagy részét pont, hogy zavarja Orbán hintapolitikája. És egy erős, egyértelmű nato pártiságban látná az ország biztonságát garantálva, amit az ellenzék kínál.

2022. febr. 28. 14:27
 10/23 anonim ***** válasza:
68%

Egy orosz háború kellős közepén a Miniputyinra kéne szavazni??? :D

Hát ez jó vót :DDDDDD

Dehogy növeli...

2022. febr. 28. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!