Szerintetek is a Fidesz támogatottságát növeli ez a háború?
Én azt gondolom, hogy a háború miatt sok ellenzéki is a Fideszre szavazhat, mivel ilyen helyzetben az emberek nem szeretik a bizonytalanságot…
Lehet hogy nem szeretik ezt a rendszert, de legalább ismerik, egy új rendszer meg sokkal több (akár negatív) meglepetéssel járhat… Ami alaphelyzetben lehet hogy nem lenne baj, de háborús helyzetben nagyon sokaknak frusztráló.
De azt is el tudom képzelni, hogy rosszul gondolom.
Ti mit gondoltok?
Bár sosem gondoltam, hogy ilyet fogok mondani, sajnos egyetértek abban, hogy az ellenzék hülyét csinál magából. Ellenben Vityánk most azt teszi, amit kell. Csendben lavírozik, óvatosan nyilatkozik, nem habzó pofával megy neki mindennek is.
Bármennyire is rossz kimondani, most ő az okosabb. Ez most sokkal többről szól, mint az idióta választási kampányról, ez az ellenzék tudatáig is eljuthatna. Ez a Fidesznek jelenleg ilyen értelemben előny most. De azért nehéz helyzet elé néz...
Viktort bigcumira tette Putyin - magyarul: hülyét csinált belőle!
Az ukránok még emlékeznek arra, hogy Viktor leszavazta az EU-s esélyüket!Az ukrán menekültek már nem fognak Putyin nyalókájára szavazni!
Orbán megnyeri az ellenzéknek a választást!
Életében ez az egyetlen értelmes tett amit elkövetett!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!