Csak nekem tűnik úgy hogy most sokkal nagyobb a Fidesz támogatottsága?
2018-ban az ismerőseim közül a legtöbben a Jobbikra szavaztak.
Sőt, akárhova is mentem a városban szinte mindenki a Fidesz ellen volt. Interneten is sokan ellene voltak.
Akkoriban még meg is kérdeztem ezen az oldalon hogy hogy a Fidesz nyerte a választásokat. Szinte biztos voltam benne hogy veszítenek.
Most, 2022-ben az ismerőseim már azt se tudják mi az a Jobbik, szinte mindannyian a Fideszre fognak szavazni. A városban az emberek amikor beszélgetnek, akkor mondják hogy Fideszesek. Interneten is rengetegen a Fideszt szeretik.
Tisztára ég és föld amiket tapasztalok most a 2018-as évhez képest.
Szerintem a mintavételi halmazod erősen mazsolázgatott és részrehajló.
Persze ezzel nem azt állítom hogy a Fidesznek nem nagy a támogatottsága.
"A Jobbikosok tényleg eltűntek, de az interneten én inkább ellenzéki kommenteket látok többségben. Mondjuk azok stílusátol a gyomrom is felfordul."
Akkor gondolom a közpénzen felfuttatott kereszthénynzemethy infuelnszerek stílusával még nem kerültél szembe. :D
"18-ban konstruktívabb ellenzékünk volt. Most a negatív kampány van túlsúlyban."
Annyira, hogy a Fidesznek egy transzvesztita celebet kellett felbérelni hogy kamu lejáratokampányt gyártsanak Vona ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!