Más is úgy érzi, hogy MZP-nek a hajrában kezd nőni a támogatottsága?
Egyre jobban elborul az az elme. Már a fideszes újságírót is felhívta makizaj, hogy elmondja hogy a telex hazudott 😅🤣
mai ámokfutása. Ínyenceknek csak ! [link]
Nagyon remélem.
előreláthatólag el fogok ha lesz kedvem menni most legelőszőr szavazni.
Nyugathoz akarunk tartozni!!!!
Na gondoltam, hogy az előttem szóló (#1, #2) ide is jön. Minden kérdésnél megjelenik...
Egyébként érdekes módon bárkinek, akinek megmutattam az eredeti, vágatlan felvételeket, már valahogy kevésbé utálja vagy egyáltalán. Egy olyan ember volt, aki akkor is rögeszmésen ragaszkodott a Fideszhez, de látszólag nem épp "okosnak" hitte magát, amikor rádöbbent, hogy meg volt vezetve, mint a k*va élet.
Velem biztos nőtt és még pár ismerősömmel. Szivem szerint még több emberhez eljuttatnám az igazságot, de nem fogok lépten, nyomon politizálni, kampányolni...
Bár gondoltam rá, ha máshol nem, akkor interneten kicsit meg kéne tolni szabadidőmben. Jó tápanyag a sok fideszes szennymédia alatti komment szekció :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!