Mit javasoltok melyik pártra tegyem majd az X-emet ?
Figyelt kérdés
Leginkább női politikust szeretnék Magyarország élére. De semmi képpen sem Gyurcsány feleségét. Olyan személyt szeretnék aki nem lopja el az ország 3/4-ét és a fiatalokra (20-40) sokkal nagyobb hangsúlyt fektet mint az idősebb korosztályra. Tudnátok nekem alternatívákat írni ? Mivel nem igazán vagyok otthon a politikában.2022. márc. 21. 10:18
3/12 anonim 

válasza:

Hallgass a szívedre, szavazz a fideszre 🧡
4/12 anonim 

válasza:

Momentum van ehhez a legközelebb. Tehát az Összefogásra.
6/12 anonim 

válasza:

Amennyi buta ember van félő, hogy a Mi Hazánk a Parlamentbe jut... 2 dolgot kellene mindenképp elkerülni, hogy a Fidesznek 2/3-a legyen és hogy a Mi Hazánk elérje a bejutási küszöböt.
7/12 anonim 

válasza:

Az Egységben Magyarországért szövetségre. Ugyan nem női jelölt a miniszterelnök-jelölt, de sok női képviselőt is küldenek. A leginkább ők szólítják meg a fiatalokat. Ezenkívül a Fidesz egyedüli esélyes kihívója, akik viszont régi, kommunista felfogásúak. Az ellenzékben is vannak ilyenek, de jóval kisebb arányban.
8/12 anonim 

válasza:

Igazabol egyedul a momentumnak van noi partelnoke Donath Anna, oktatas politikara is foleg az osszefogas helyez hangsulyt, tanarok berrendezese, szabad tankonyvvalasztas, stb. 20-40 kozt a dolgozo reteg van nem tudom mit varsz el, alapvetoen a fiatalok tobbsege ellenzeki mig az idosek tobbsege fideszes.
Vannak kamu, vicc es szelsojobbos partok is, de nekik nincs eselyuk a kormany alakitasra, szerintem a bejutasra is csak a mi hazank eselyes.
Szoval fidesz vs egysegben magyarorszag ami kozt valaszthatsz igazabol a mostani valasztasi rendszeben, szomoru de ez van, nem epp europai sajatossag a ketpart rendszer.
9/12 felkelhetetle 

válasza:

MKKP!
Amúgy technikailag, ha beiktatják Novák Katalint, akkor nő lesz az ország élén.
A köztársági elnök, a legmagasabb rang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!