Mit javasoltok munkájukat elvesztett embereknek ? Orbán terve elbukott miszerint mindenkinek munkát tudnak adni ?
Figyelt kérdés
Szerintem IGEN a válasz. Miért ? Mert egyszerűen lehetetlen lett nagyon sok ember helyzete. Több százezer munkanélküli lett az országban. Mi a véleményetek arról,hogy senkit nem hagyunk az út szélén ? És mégis megtette a fidesz .2020. máj. 17. 16:42
1/13 anonim válasza:
Jelentkezzenek közmunkára. Vagy jelentkezzenek a különböző állásportálokon szereplő hirdetésekre. Nyilván ez most csak azokra vonatkozik, akik Magyarországon dolgoztak, mert amikor az Index leírta, hogy hány tízezren jöttek haza, miután a korábban munkavállalási célországok lezárták a határokat, az volt a GYK-s 100%-ban hasznos álláspont, hogy mert itt többet ér, a külföldi, igen magas összegű munkanélküli járadék, amit éveken keresztül fognak kapni.
2/13 anonim válasza:
Pofázni mindenki tud , neki nincs tétje . Kormány hivatalok ellenzék fix fizut kap , a lakosság csak szavazza nyalja őket ez a cél .
3/13 anonim válasza:
Azt javasolnám szavazzon a liberálisokra, akkor norvég fizetés, céges autó és saját apartman jár mindenkinek.
4/13 anonim válasza:
Már megbocsáss, ez nem javaslat dolga, hanem cselekvésé. A kormány van megfelelő információk birtokában, neki van felhatalmazása intézkedni, neki van költségvetése, neki az a feladata hogy intézkedjen. Az én állampolgári faladatom nem javaslatok tétele a levegőbe (pótcselekvésként), hanem a megbízott emberek ellenőrzése. És ha azt látom, hogy cselekvésképtelenek a megbízottak, az én feladatom az azonnali lecserélésük. Természetesen a tiéd is, meg még vagy nyolcmillió társunké. Ha az a csere nem történik meg akkor sem, amikor erre hivatalból mindenkit felszólítanak, akkor csak annyit mondhatok, mindenki egye, amit főzött. Én is. Akinek meg nincs mit, gondolkodjon el azon, ez miért van így. És esetleg ébredjen fel.
5/13 anonim válasza:
Én találtam magamnak munkát és a párom is,ő alig 2 hétig volt munka nélkül.Aki akar,az most is tud dolgozni.
6/13 anonim válasza:
Keressenek munkát, vállalkozzanak.
Orbán terve nyilván nem lesz diadalmenet de azért 1-2 hónap után azt mondani, hogy elbukott talán egy kicsit túlzás. Most is jóval többen foglalkoztatottak, mint a legfényesebb MSZP-SZDSZ időkben (2007-ben 3,9 millióan dolgoztak).
7/13 anonim válasza:
Akik a járvány miatt vesztették el a munkájukat a szigorítások feloldása után hamar fognak munkát találni (már ha akarnak), mivel ami bezárt a járvány miatt lassan újranyit és megint kellenek az emberek.
8/13 anonim válasza:
Baromság a saját példát általánosítani , vendéglátás idegenforgalom és a termelő szektor egy része áll . Túljelentkezés van hetek óta és ezrével frissen végeznek most júniusra . Felvettek titeket de próbaidőn vagytok , bármikor hopp elküldenek vagy felvesznek képzettebet szimpatikusabbat és nektek séta ....
9/13 anonim válasza:
Tehát a kérdezőnek az a baja, hogy a járvány miatt bezárt sok munkahely. Hihetetlen emberek írnak ide...
10/13 A kérdező kommentje:
Kőkeményen hazugság itt pár dolog. Nem kell azt hazudni most ,hogy bárki dolgozhat aki akar jelenleg. Kedves fideszes elvtársak. Ezt annak idején nem oly régen elsütöttétek amikor munkaerőhiány volt. Annak a világnak vége. Gyárak ha újra is indultak a működésük olyan,hogy alig akad munka. Nincs annyi megrendelés már . Vannak szomszédaim,ismerőseim akik gyárban melóznak és 1 héten alig kell nekik bemenni mert nincs megrendelés.
2020. máj. 17. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!