Vannak olyanok akik a vírus miatt elvesztették a munkahelyüket, és nincs már pénzük?
Vannak...
Heti kettő vásárlás.Jellemzően pékárú,tisztálkodási/tisztító szerek.
Közös költséget egy hónapja nem fizetem.(Természetesen jeleztem a képviselőnk felé).
Ami számláról csoportos beszedési(tv/net/tel,víz,áram) májusban már nem tudják vonni.Jeleztem a szolgáltatók felé...még nincsen válasz.(ápr.7)
Tesóm keresztszülei több mint 2 hónapja élnek munka nélkül, vendéglátó egységek annyi, visszamehetnének oda "valamikor" de ez a helyzet lehet még 3-4 hónap múlva sem változik, más szakma nincs kéznél, és 50+osak, a nagy cégeknél is persze ilyenkor van létszám korlátozás, akit fel is vesznek annak már van rutinja mondjuk.
Jelenleg most még az összeszerelő üzemek sem képesek alkalmazni 100+ jelentkezőt, hisz csökkentett gyártással ütik el az időt.
Igen és minden segítség nélkül maradtam. Álláskeresés formálisan működik de gyakorlatilag zéró munkaközvetítés.
A szüleim segítségével és az ők nyugdíjából kell kihúznom egy ideig hogy ne dögöljek éhen. Szégyen ami ebben az országban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!