Mit javasoltok a kőbányai droghelyzet kezelésére?

Az, hogy nem hagyni a putri életmódot ugyanúgy Kőbányán is. Nem csöndben nézni, hogy szülők csinálnak 8 gyereket és abból élnek csak, dolgozni nem járnak és a gyerek úgy nő fel, hogy azt látja, hogy anyu-apu nem dolgozik és csak kábszizik, így én is így fogok élni.
Azt el kell felejteni, hogy attól, mert cigány nem tud kitörni ebből az életmódból. Nekem is van cigány ismerősöm, mind pillanatok alatt ki tudott törni, az egyik cigány lány ismerősöm például jó pár évig dolgozott bankba, most is azért hagyta csak ott, mert elment jóga oktatói diplomára. Miért tudott kitörni? Mert nem azt a példát látta otthon, amit fentebb írtam.

"Ingyenessé kell tenni és fokozni a patkánymérget a spangliban. Így a probléma folymatosan megoldja önmagát."
Az lényegében véralvadásgátló szóval elég nagy mennyiség kellene ahhoz hogy valami bajuk legyen tőle

"Szopófantomokat"
Szerintem az is egy ilyen betépett vigyori lehetett. Elképzelhetetlennek tartom akármilyen hülye is valaki hogy ilyesmi egyáltalán eszébe juthat valakinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!