Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A kormány miért nem törekszik...

A kormány miért nem törekszik a migrációs probléma kezelésére?

Figyelt kérdés
Véleményem szerint még csak meg sem próbálja megállítani a migrációt, sőt néha úgy tűnik mintha katalizálná is azt, csak azt nem értem, hogy miért.

2017. aug. 20. 23:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
64%
Ez még csak haggyán, nézz szét a németeknél.
2017. aug. 20. 23:23
 2/26 anonim ***** válasza:
85%

Most melyik migrációra gondolunk?

Az,hogy a magyarok vándorolnak kifele tényleg elég nagy probléma,viszont ezzel nem tud a kormány mit kezdeni.

A muszlim migráció meg nem érinti MO-t csak annyiban,hogy útban vagyunk,az elsődleges célok Németország,Franciaország stb,ha valaki meg is szerzi nálunk a papírokat utána mint EU-s állampolgár el is megy innen...

2017. aug. 20. 23:24
 3/26 A kérdező kommentje:
Bocsi, ezt kihagytam. Természetesen az emigrációra gondoltam. Az imigráció, valóban nem releváns probléma (Mo. szempontjából).
2017. aug. 20. 23:29
 4/26 anonim ***** válasza:
5%
Becses véleményed szerint mit kéne tennie a kormánynak, kérdező? És mely intézkedések "katalizálják" az elvándorlást?
2017. aug. 20. 23:33
 5/26 A kérdező kommentje:
Azért katalizálják, mert valószínűleg amúgy is lenne imigráció, de Orbánékkal gyorsabb (ezért katalizálják).
2017. aug. 20. 23:39
 6/26 A kérdező kommentje:
Pl. nagy bűnük, hogy nem segítik a kvaterner szektor működését, ami már önmagában is egy gátló tényezőként hat a gazdasági innovációra, emellett elősegíti az emigráció rátájának növekedését.
2017. aug. 20. 23:43
 7/26 anonim ***** válasza:
6%
Ahogy a merényletek ellen tehetetlen a világ, úgy ezt sem fogja tudni megoldani senki, olyan okos ember nincs a földön, hisz meg sem született, aki rövid időn belül véget vethetne a dolgoknak.
2017. aug. 20. 23:46
 8/26 A kérdező kommentje:
Ha belegondolunk a migráció egy természetes jelenség a populációk között.
2017. aug. 20. 23:47
 9/26 anonim ***** válasza:
21%
"Orbánékkal gyorsabb" - forrás?:-) K+F+I-re pedig külön hivatal van, idén 120 milliárdos pályázható keretösszeggel. Valami egyéb?:-)
2017. aug. 20. 23:52
 10/26 A kérdező kommentje:
Első sorban a szellemi hanyatlásra gondoltam (bár tudom, hogy a fidesz-esek szegényes lelki világában, csak a pénz létezik). Pl. elnyomják az ateistákat. Keresztény ország vagyunk... Na ja, mióta? Elég szomorú, hogy itt tartunk. Azt aláírom, hogy ezen a területen még mindig jobb a helyzet, mint az USA-ban, csodálkozom is, hogy lehetséges ez(?)...
2017. aug. 20. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!