Ha népszavazás lenne az EU-ból és a Natoból kilépésről, mik lennének az eredmények?
Szerintem kilépnénk.
A sok Fideszes birka megszavazná simán.
De szerintem ha nyernek Orbánék ki fogunk lépni a NATO-ból minimum.
#3 Nem mert ott még tud kuncsorogni pénzért.
Majd ha már abszolút egy fillért nem adnak neki majd akkor onnan is.
Viszont elsődlegesen a NATO-ból fog ki lépni, ugyanis hiába leplezi Viktor, még mindig Putyin oldalán áll, ráadásul elég gyanús, hogy a háború előtt vele találkozott utoljára.
Putyin vissza akarja állítani a NATO határt 1990-es helyzetébe és ehhez Vitya hozzájárul. Majd lesz koppanás ha nyer áprilisban.
Orbán nem mer sehonnan kilépni!
A garantáltan a végét jelentené!
Az a baj, hogy Orbán nem véletlenül hosszabbította meg a különleges jogrendet nyárig. Tudja, hogy a nép a tagságra szavazna, ha lenne népszavazás, de ő dobbantani akar, és ezt egy személyben akarja eldönteni.
Én is nyilván a maradásra szavaznék. Óriási gazdasági pofon lenne az EU-t elhagyni, a Natot meg öngyilkosság lenne ebben a háborús helyzetben. Nem annyira stabil Putyin barátsága, mint amennyire azt Orbán gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!