Miért engedik be az M1-be az ellenzéki provokátorokat akik csak Orbánt tudják szídni?
Figyelt kérdés
Minek ezért beengedni őket? Azért hivták meg őket, hogy a programról és magukról beszéljenek ehelyett Orbánt mocskolják , azonnal le kellett volna állítani az adást és kizavarni őket ahogy belekezdtek az Orbánozásba2022. márc. 19. 10:46
11/157 A kérdező kommentje:
Haknizzanak az ATV-be ezek oda valók
2022. márc. 19. 10:54
12/157 anonim válasza:
Hogy valami értelmeset is adjon az M1.
13/157 anonim válasza:
Mert ez a demokrácia, hogy mindenki egyenlő. És ugye szólásszabadság is van. Akinek nem tetszik az Orbánozás némítsa le és menjen ki leszüretelni a narancsfát.
14/157 A kérdező kommentje:
El is hiheted hogy kinyomtam egyből ahogy elkezdett Orbánozni a fajankó
2022. márc. 19. 11:02
15/157 anonim válasza:
tehát te egy felsőbbrendű igaz magyar vagy.
szerintem el is vihetnék ezeket a gulágra. a szemeteknek hogy lehet más véleménye. remélem te jó magyar vagy és nem csinálsz olyan felesleges dolgokat, mint a gondolkodás
16/157 anonim válasza:
#14 Na látod. És akkor mi a gond?
17/157 A kérdező kommentje:
Hát lenne pár amelyiket elvihetnék
2022. márc. 19. 11:04
19/157 A kérdező kommentje:
Nem fogom sorolni őket! Nem adom meg neked ezt az örömöt!
2022. márc. 19. 11:07
20/157 anonim válasza:
Tudom hogy te úgysem vitetnél el senkit. Hisz te keresztény, békeszerető ember vagy aki hisz a jogállamban és a demokráciában és hűen támogatja a Fideszt. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!