Előrébb lennénk ellenzékben ha az ilyen Tordai Bence, Szabó Tímea, Hadházy Ákos féle provokátorokat eltakarítanánk a sorainkból?
Csak szégyent hoznak ránk folyamatosan.. miért kell ezekkel közösködnünk?
Miért nem tagadjuk ki őket?
Ők veszítik el az állásukat két év múlva.
Persze, hogy frusztráltak, és igyekeznek magukat benyalni a DK befutó helyére.
Szerintem nem fog menni.
Kérdező
Az kevés hogy az alkalmatlanokat kirakjátok - bár mindenképpen ez lenne a szükséges első lépés - de kell helyettük olyanokat kiállítani, akik alkalmasak is egy értelmes, normális ellenzék szerepére.
A mostani parlamenti ellenzéki pártok politikusai között nem nagyon tudnék ilyet mondani, és mivel őket a pozíciójukba a többi párttag juttatta, őket választották meg mint legjobbakat (legalábbis ez az elv), így feltételezem a háttérben sincsen olyan aki alkalmasabb lenne.
Dobni kéne az egészet a kukába, és újat csinálni. Jól látható hogy akármilyen kezdeményezés is van az ellenzék meglevő pártjain belül, azt hamarosan elnyomják azok, akik megint azokkal akarnak együtt hatalomba kerülni, akik korábban is a bukását okozták ezeknek a pártoknak - nem mellesleg az országnak.
Vagy hátrébb lennénk...
Ezeknek még legalább tudom a nevét, ha a többi szagtalan figurán múlna, azt se tudnám, hogy létezik valamiféle ellenzék. Már megbocsáss.
#7, jó volna de nem fog rá szavazni senki.
Én szavaznék akárkire, de ezek a fiúk-lányik viccek
Hangoskodás, műbalhék, Facebook, az megy.
De valami cél, program, jövőkép?
O1G, de ez minden?
Eddig se jött be.
Viszont a pénz meg Gyurcsánynál, szóval nélküle nem lehet semmi.
Vele még csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!