Miért engedik be az M1-be az ellenzéki provokátorokat akik csak Orbánt tudják szídni?
#59 "Ja értem tehát az ellenzék agyonverne engem mert nem rájuk szavaztam, de a Fidesz alatt nem esik bántódása az ellenzékieknek, pedig azt harsogják diktatúra van."
Nem. Te akarnád agyonverni az ellenzékieket, mert szerinted ez a demokrácia.
A DK a legerősebb párt , Gyurcsány a szektavezére , Gyurcsány irányítja az egész moslékot a háttérből
Ha erre neked bizonyíték kell akkor fingod sincs a magyar belpolitikai viszonyokról
#66 Azta, na most ezt megmondta 😂😂😂
Én pedig már arra tippeltem hogy válasz helyett vissza kérdez hogy van-e bizonyítékod arra hogy Orbán lop.
#35 "Majd mikor dobálnak meg rád támadnak..." 😂🤣 Ekkora hülyeséget írni. 🤦🏻♂️
Na ebből lejött, hogy szegény kérdező nemhogy a falut, de még az utcát sem hagyta el soha. Agymosó tv megtette a hatását, látom. Én a helyedben kérdező, lemennék a pincébe, biztos ami biztos alapon 5-10 évre. Tudod, ezek a migráncsok kiszámíthatatlanok. 🤣👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!