Az ide irkalo emberek milyen politikai beallitotsaguak? Ha szazalekot kellene mondanit melyikre mennyit mondanal? Ez fedheti a valosagot?
Figyelt kérdés
En igy gondolom:
Liberalis baloldali:30%
Jobboldali Fideszes:20%
Nacionalista:15%
Szelsojobb es szelsoball:15%
Fidesz trollok:15%
Egyeb:5%
Kb igy ilyen lehet az arany ahogy lattom a valaszolok alapjan. +-5% mindenhol.
Bar az az erdekes ha valaki nyiltan ugy teszi fel a kerdest hogy lehet latni hogy milyen beallitotsagu akkor hirtelen mind az ellentetje jelenik meg a kommentszekcioban.
2022. márc. 17. 17:18
1/13 anonim válasza:
Mivel a nyugdíjas korosztály nem éri el annyira ezt az oldalt a fidesz szavazók nagyrésze kieseik...
2/13 anonim válasza:
Az en meglatasom szerint igy nagyjabol 60% fidesz (aberaltak, trollokkal egyutt), 40% ellenzeki.
3/13 anonim válasza:
Az biztos hogy egyik sem normális,én se.
Baloldali.
4/13 anonim válasza:
Elsővel egyetértek. Végignézve itt ugye az 50 alatti korosztály van főként, azok zöme Ellenzéki (az elmúlt gyks szavazási arányt nézve). De utána, jajj, 80% Fidesz had van az idősek között.
5/13 anonim válasza:
Az én meglátásom szerint így nagyjából 70% ellenzéki (aberaltak, trollokkal
egyutt), 25% fidesz 5% egyéb.
6/13 anonim válasza:
Szerintem nagyrésze semmilyen vagy ingadozik ide-oda, ill. az utolsó pillanaban dönt majd. Nyilván olyan párt nincs amelynek minden döntésével egy széles réteg egyetért, ahogy olyan sem ami mindenkinek megfelelne.
7/13 anonim válasza:
Én fizetett kommunikációs véleményformáló szakember vagyok, még sok másik oldallal és külföldi fórummal együtt.
Mindenki annak nevezi ezt a szakmát, aminek akarja, de mocskosul megfizetik.
9/13 anonim válasza:
Összefogás 45% fidesz 30% mi hazánk 15% egyéb 10%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!