Honnan tudhatom milyen politikai beállitotságú vagyok?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__826..
EZ alapján én is leirok mindent.
Nekem már nemmindegy, hogy milyen az adott ember vallása/bőrszine, kizárolag csak a fehéreket esetleg kreolbőrűeket tudom elfogadni.
Nem szeretem ha valaki tudatlan(írás/olvasás/matematika)
A munkanélküliséget se szeretem(tehát mindenki dolgozzon)
Nincs olyan, hogy valaki nagyobb a másiktól, vagyis mindenki ugyan olyan rangú csak a kormány képviselői nagyok illetve egyébb rendvédelmi szervek. Nem szeretem a drogot,cigizést sem.Oda vagyok a háborús témákért
Alapvetően baloldali gondolkodás, de van benne liberális is.
Szóval szociálliberális, de ilyen párt gyakorlatilag nincs.
De belefér még a kommunistába is.
A magyar tesztek már mind eltűntek, ahogy nézem.
"Nemmindegy milyen az ember, kizárólag csak a fehéreket fogadom el" - ez nem politikai hovatartozás. Ezt rasszizmusnak hívják.
"Nem szeretem ha valaki tudatlan" - ki szereti? Ez sem politikai irányzat
"A munkanélkülieket sem szeretem" - Ki szereti? Ki akar az lenni?
"Nem szeretem a drogot, cigizést sem." - örülök neked, ennek semmi köze a politikához
"oda vagyok a háborús témákért" - remélhetőleg ennek sincs köze politikához. Ez agresszivitást jelent, de nem politikai álláspontot
"Nincs olyan, hogy valaki nagyobb a másiknál...." - na, ez politikai ideológia. Kommunista vagy.
Azért szép, hogy abból próbálsz kiindulni, hogy mit utálsz.. 6 állításodból 4 ellenszenv, egy kedvelés, és 1 ideológia. Nice!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!