Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Tankcsapda balod vagy...

A Tankcsapda balod vagy jobbos beállitotságú?

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 13:01
 1/9 A kérdező kommentje:
s*
2012. márc. 26. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:
ez mit jelent?
2012. márc. 26. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Azt kérdezi, hogy hippik vagy rasszisták-e (köznyelvre lefordítva).

Egyik sem, van bennük 3 ember, az ő dolguk, hogy kire szavaznak, már ha egyáltalán szavaznak.

Az együttes meg nem foglalkozik ilyenekkel.

2012. márc. 26. 13:16
 4/9 anonim ***** válasza:
A múltkor azzal jött az egyik zenész ismerősöm, hogy XY zenész milyen jó, és ráadásul jobboldali is. Le kellene már szokni erről a megkülönböztetésről. Régebben én is hajlamos voltam ilyen dolgokkal foglalkozni, aztán rájöttem, hogy egy csomó értékes zene kimarad az életemből, ha ilyen szempontok alapján osztályozom az előadókat. Mondjuk én Szlovákiában élek, és megfigyeltem, hogy itt végképp nem tartják számon, hogy ki melyik politikai oldallal szimpatizál. És tényleg nincs értelme.
2012. márc. 26. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:

lukács laci kifejezetten kommunista, mert egyszer láttam egy vörös csillagot a pólóján, fejes tomi viszont szélsőjobbos, mert nem zsidó. Sidi pedig mindenképpen liberalista, mert ha nem az lenne, akkor nem csatlakozott volna a tankcsapdához.

hasznos volt számodra ez a válasz?:)

2012. márc. 26. 14:29
 6/9 A kérdező kommentje:
utolsó: hát ha komolyan irtad azt a választ akkor szerintem nem jol látod a dolgokat :D de gonodlom nem komolyan érted
2012. márc. 26. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:
nem komolyan, nyugi :D
2012. márc. 26. 18:20
 8/9 anonim válasza:
Többször is kihangsúlyozták, hogy "semmilyen oldalúak" Egyszerűen zenélnek és kész, nem foglalkoztatja őket a politika, legalábbis, ezt a zenéjükbe nem viszik át.
2012. ápr. 28. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudjatok, de mindhárman balosok, és ezt be is vallották egy riportban. Lukács úgy fogalmazott hogy ők a szocializmus szülöttei, és a munkásosztály punk zenéjét kezdték írni, a rendszerváltás küszöbén.
2013. máj. 1. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!