A választások után várható egy új kivándorlási hullám?
Sokan mondják, ha nem az ő oldaluk nyer, akkor elhagyják az országot.
Erre most még rátesz egy lapáttal a kibontakozó gazdasági válság, infláció, reálbérek csökkenése, növekvő munkanélküliség is.
Na meg persze a szomszédban zajló háborútól is félnek sokan és úgy érzik hogy jobb lenne messzebb lenni.
Igen, legalább akkora, mint 2014-ben és 2018-ban is volt.
A magyar emberek többsége amúgy beéri majd azzal, hogy hőbörög pár napot a Pesten hallottamban. Előre látom a "kész, vége, kínai-orosz gyarmat lettünk" kommenteket.
Az első mindent leírt:D
Egyébként szeretnék szólni, hogy németben is válság van, szal nem tudom miért hiszed azt, hogy ez csak itt van.
Nálunk a tantestületben van egy kis fiatal 26 éves kolléga, ő kerek perec megmondta, ha marad a fidesz, akkor ő megy, mert itt 6 év egyetem után diplomával visz haza nettó 170-et, németben meg szobalányként nettó 700 ezer forintnak megfelelő összeg a kezdőfizetés.
Én megértem a fiatalokat, ilyen fizetéséből a mai infláció és albérletárak mellett nem lehet túlélni sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!