Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek képes lesz nyerni...

Szerintetek képes lesz nyerni az ellenzék április 3.-án?

Figyelt kérdés

2022. márc. 15. 21:25
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
71%
Ahogy a fidesz rombolja a környezetet (Balatom, Városliget, Fertő-tó) és teszi a magyarság érdekei elé a befektetői érdeket csodálkozok hogy van még magyar ember aki a fideszre szavaz.
2022. márc. 18. 05:56
 42/51 anonim ***** válasza:
79%

A fidesznek egyértelműen célja volt már 2010-től folyamatosan, hogy a tájékoztatás csatornái az ő kezükben legyen. Ez volt az első, amit megtanult, mikor a 2006-os választás elvesztette. Rástrartol a választás törvény módisításra meg 2014 előtt, hogy ne ezen múljon az újbóli 2/3-a. (Az első valadi 2/3 után)

A krumplis zsák pedig egy suttyó magyarnak krumplis zsák marad, ha a fenét is eszik... Aki kap krumpliszsákot, mindig úgy érzi, hogy úgy már nem is zavaró a korrupció, az EU forrás 90%ának lenyúlása, mert ő is kapott valamit. Ez 2022-ben Magyarország.

2022. márc. 18. 11:03
 43/51 anonim ***** válasza:
69%

#42. Abszolút.

Anno azt hiszem Simicskától származik az idézet, "a választás olyan mint egy háború, a háborúhoz pedig fegyverek kellenek."

Időközben Simicska kiesett a képből de Orbánék megtanulták, és a 2010-es nyereségük után elkezdték a korlátlan pénzszerzést, amiből meg is vettek mindent amit tudtak. És ha nem szedjük most össze magunkat oda fogunk jutni ami most Oroszországban zajlik, hogy mára már nem létezik ellenzéki tévé csatorna, és a hirdetési felületek 90% a Putyin közeli.

Viszont mindez sajnos az emberek miatt van mert hagyják magukat befolyásolni, és könnyebb a közöny mint tenni valamit.. A magyarokra kifejezetten jellemző az egoizmus és a szolgalelkűség, nekem legyen és a többi nem érdekel. Nem baj ha lopnak én is azt tenném ha lehetőségem volna..

A választások előtt hatósági áras az üzemanyag, jött egy kis szja konc, már el is felejtette hogy amúgy 3 évig éhezett a lényeg hogy MA van.

Aztán az ápr. 3 Fidesz nyereség után nyilván hamva sem lesz a hatósági áras üzemanyagnak, és akkor jön a nyafogás, hogy hát megbántam hogy a Fideszre szavaztam brühühü, és a felmérésekben a bizonytalanok száma megnő, majd 2025 végén megint kap egy koncot, és el is felejtette mi volt korábban..

Akkor fog ez az ország elindulni felfelé, ha az emberek többségének fontosabbak lesznek az elveik mint a választások előtti konc..

Remélem ez már mostanra eljött, mert ha megint nyer a Fidesz nem biztos lesz még szabad választás...

2022. márc. 18. 11:18
 44/51 anonim ***** válasza:
23%

Mondjuk ki nyiltan: akkor lesz valtozas, ha OV tavozik az orok vadaszmezokre, mert nelkule szetesik a vár.

Illetve akkor, ha kihal a sok agymosott nyugger. Az aktiv dolgozo kozepkoruak onmagukban nem jelentenek problemat, de a nyugger nenik es bacsik, akik nemcsak elajulnak a 13.havi nyugdijtol meg a rezsicsokkentestol, hanem agyilag nem fogjak fel a bonyolultabb ugyeket (pl korrupcio), na ok problema. Mert jellemzoen videki egyszetu emberek, akik semmit nem erzekelnek az EU-bol vagy mas elonyokbol. Ha az ő szamuk lecsokken, akkor lehet forfitani. Addig ne felj, az osszes nyanyanak oda fogja vinni Mucsatocsoge polgarmestere a mozgo urnat... tan meg a tollat is segit neki fogni ikszeles kozben.

2022. márc. 18. 11:52
 45/51 anonim ***** válasza:
80%
Mivel a Fidesznek nincs programja, így győzni sem fognak!
2022. márc. 18. 23:06
 46/51 anonim ***** válasza:
63%

44 - Nagyon keveset tudsz, de azt nagyon rosszul!

Ne a nyugdíjasokra kend a sz@rt! Egy normális országban a fiatalok mennek tüntikézni, meg kormányelleneskedni, és nem kenik az idősebbekre az impotenciájukat! Megnyugtatlak: mi is "nyuggerek" vagyunk - ráadásul vidékiek - és garantálom, hogy az életem hátralevő részében soha nem fogunk a Fideszre szavazni, sőt: önkéntesen megyek pl. én is a választókörzetbe ellenőrizni! És nem magunkért tesszük, hanem kizárólag az unokáinkért - ha már az apjuk, anyjuk annyira beszari, hogy nem képesek a jövőjükért harcolni, kiállni!

Én nem kívánom a halálodat mint te a miénket, csak azt, hogy tanuljál többet, mert az írásod alapján igen primitív lehetsz!

2022. márc. 19. 16:46
 47/51 anonim ***** válasza:
37%

Meg kene tanulni szoveget ertelmezni, igy a nyugdijas evekre legalabb. Azt irtam, az osstes agymosott, 13. havi nyugdijert remego nyugger gondolkodas nelkul le fog szavazni a fideszre.

Maga agymosott nyuggernek tartja magat? Nekem ugy tunik, hogy nem, es le is irta, mi mindent probal tenni. Akkor kivantam a halalat?

Azt kivantam es kivanom most is, hogy pusztuljon mar ki ez a sok agymosott, krumplival megveheto hulye, mert a sok szavazat, amit leadnak, igen karos a jovore nezve.

Erre mondjak, hogy akinek nem inge...

2022. márc. 20. 07:13
 48/51 anonim ***** válasza:
17%
45 A Fidesznek 2010 óta van programja. Úgy hívják Nemzeti Együttműködés Programja. Tudod a Fidesz nem Gyurcsány hogy 3 havonta új programot kelljen adni az országnak. Fletó csinálta ezt, hogy pár havonta előállt egy Új Magyarország programmal de persze egyiket se valósította meg soha csak a hazudozás ment. Ebben az egyben még ma se rossz a baloldal azt el kell ismerni.
2022. márc. 20. 22:00
 49/51 anonim ***** válasza:
53%

12 éves "programmal" van pofája Orbánnak házalni?

Program nélkül választás? Mekkora baromság?!

2022. márc. 21. 16:01
 50/51 anonim ***** válasza:
41%
#49. Hiába kapálózol, a program néven kiadott kis színes, lapozgatható füzet nem feltétele a választáson való indulásnak, annak meg főleg nem, hogy kit akarunk megszavazni.
2022. márc. 21. 16:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!