Mit szóltok MZP beszédéhez: "Ha április harmadikán a hatalom szeretete legyőzi a szeretet hatalmát akkor ezek a fiatalok hazatérnek"?
2022. márc. 15. 18:12
3/21 A kérdező kommentje:
és most nem az a feneketlen kútfő volt a forrás, ott volt a papiros előtte:DD
2022. márc. 15. 18:15
6/21 anonim válasza:
Ők a hatalom szeretetét képviselik, nem? A mocskos fijatalok' meg nem szeretik a szeretet hatalmát (Orbán), azé' mentek el!
7/21 A kérdező kommentje:
Orbán az orosz FSZB-vel kicseréltette az utolsó pillanatban ezt a pár szót:DD
csakis erről lehet szó szerintem, véletlenül sem arról, hogy egy alkalmatlan bagázs az egész
2022. márc. 15. 18:20
8/21 anonim válasza:
Orbán meg össze vissza hadovált, összefüggéstelenül. Az jobb volt?
9/21 anonim válasza:
Ellenzékiként jót nevettem a nyelvbotláson. Csak azt sajnálom, hogy a Fidesznek hála a választásokig ezt kell majd hallgatnom.
10/21 anonim válasza:
Nem ígér semmit, csoro.. én biztos hazajönnék, ha 5x áron vennénk palagázt, plusz beavatkoznánk az ukrán háborúba.. ja nem, húznék innen a fenébe végeleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!