Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek képes lesz nyerni...

Szerintetek képes lesz nyerni az ellenzék április 3.-án?

Figyelt kérdés

2022. márc. 15. 21:25
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
57%
Gyurcsány hazudozott abban a vitában, úgy nem volt nehéz lemosni.
2022. márc. 15. 22:42
 22/51 anonim ***** válasza:
38%

Igen,tudom a fakenews .... Melyik is? A Telex? Az mindig megkapja a féknyúzoldfalnaknemnyilatkozom-ot... Meg is kérdezték, hogy mit értenek ez alatt? Kb semmi válasz nem jött. Annyi mindenesetre jött Bayer Zsolt fideszes főfelszopótól a Békemenetről, hogy "már megbeszéltük 12x, hogy féknyúznak nem nyilatkozom féknyúznak nem nyilatkozom......."

Miért is? Mert amit 12 éve tesznek, az tagadhatatlan, vállalhatatlan és kimagyarázhatatlan.

De miniszterelnöki vita sincs. Még mit nem! Majd égeti magát a viktor király a nép előtt? Örüljön, ha valami fidestáji újságnak mond pár szót, osszák be. Orbán Viktor egyáltalán nem érzi úgy, hogy bármilyen kötelezettsége lenne az orrszág lakosai felé....Pedig VAN!!!!

2022. márc. 15. 22:46
 23/51 anonim ***** válasza:
35%
Orbán és Márki nem hogy egy szinten, de egy koordináta rendszerben sincsen. Minek vitázna egy nagy államférfi egy jött-ment baloldali percemberrel? Márki már megsértette a fél országot, most még jobban lehazudná az égről a csillagokat mint a főnőke 2006-ban. Ennek mi értelme lenne?
2022. márc. 15. 22:49
 24/51 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom van e esélye. De az biztos, hogy én 12 év után először megyek el szavazni az ellenzékre. Szóval meglátjuk.
2022. márc. 15. 22:57
 25/51 anonim ***** válasza:
28%

Gratulálok hozzá, ahhoz azért gyomor kell hogy behúzd az x-et a baloldalra.

Ezek még azt sem tudják, miről akarnak ők maguk népszavazást kezdeményezni.

https://www.youtube.com/shorts/lPr_qlV5WDA

2022. márc. 15. 23:20
 26/51 anonim ***** válasza:
32%
#27. Én ugyanígy vagyok, csak a Fidesszel...egyszerűen annyira hányingert kapok az ellenzéktől, hogy most először érzem, hogy el kell mennem szavazni a Fideszre és földbedöngölni ezeket a senkiháziakat. Nagyon remélem, hogy megsemmisülnek és eltakarodnak a közéletből, hogy 2026-ban ne kelljen ismét a Fideszre szavaznom.
2022. márc. 15. 23:32
 27/51 anonim ***** válasza:
65%
hát szerintem a hollik meg a rétvári valamint a bayer zsolt sokkal égőbb ettől. Orbán Viktor pontosan ilyen stratégiai kapkodásban beszél össze vissza, mióta háború van. Aki az ellenzékre szavaz, az nem Gyurcsányt akar. Aki ellenzékre szavaz, az nem vár csodát. Aki ellenzékre szavaz, az nem genderideológus. Aki ellenzékre szavaz, az a maffiaszerű lopásrendszernek akar végetvetni és reményt kapni, hogy talán egyszer valamikor lesz olyan kormányunk, akivel felküzdhetjük magunkat a nyugat-európai színvonal közelébe és lehet olyan tudása a magyaroknak, amivel kiteljesedhet ebben az országban is. Olyan ország, ahol nem a fidesz oszt ki minden lapot és pozíciót és számít a tudás a seggnyalással szemben. Lehet, hogy illúzió és álom, de én ilyen országban szernék élni és azt szeretném, hogy ha a gyerekem leérettségizik és azt mondja "el akarok menni ezt-vagy azt tanulni/dolgozni", mondhassam neki, hogy "hiszen azt itt is meg tudod tenni és ugyanúgy megélhetsz belőle". És én pl azt is elvárom, hogy nyilatkozzon, sőt min. 4 évente vitázzon a miniszterelnök!
2022. márc. 15. 23:35
 28/51 anonim ***** válasza:
36%

Azért hogy ilyen szerencsétlen emberekkel legyen tele az ellenzék az nem semmi. :D Lesz itt még 3/4ed is :D Nem tudom ki a nagyobb szerencsétlen Karácsony, Fegyőr, Kunhalmi vagy maga Fletó :D

https://www.youtube.com/watch?v=Z30742swWmM&t

https://www.youtube.com/watch?v=njM6KZXiOes

2022. márc. 15. 23:37
 29/51 anonim ***** válasza:
36%
30 lehet hogy nem Gyurcsányt akar, de őt fog kapni. Mert aki az ellenzákre szavaz, az Gyurcsányra és a DK-ra szavaz. A DK lesz a legerősebb frakció, listás és egyéni helyek alapján is. Szóval ha nem akarsz Gyurcsányt, szavazz a Fideszre, aztán majd hátha 8 vagy 12 év múlva képesek leszni Feri nélkül kiállni.
2022. márc. 15. 23:40
 30/51 anonim ***** válasza:
59%

Bocsánat, de vannak más pártok is. Akinek nagyon szúrja a szemét Fletó meg a Dk, vagy épp MZP, de und9rodik az ostoba tolvaj Fidesztől is, szavazhat pl a kutyákra, vagy kamupártokra, vagy a nácikra, sőt, rajzolhat egy nagy f@szt is a lapra x-elés nélkül, meg szavazhat érvénytelenül, vagy otthon is maradhat.

De az a legrosszabb megoldás, hogy valaki azért szavaz ellentétesen, mert így lázad. Jól fog aludni utána? Ha egyik oldal sem tetszik, még mindig több értelme van a mini alternatíváknak, és akkor mégiscsak véleményt nyilvánított.

Szabazni nem valami ellen kell, hanem valami mellett. A szavazás politikai megnyilatkozás. Amikor egy ellenzeki elmegy inkább a fideszre, vagy egy mihazánkos a munkáspártra szavazni, az olyan, mintha agyilag megborult volna. Felesleges es ostoba dac, es nem kepezi le a mindennapokban erzett velemenyet. Nem is ertem ezt.

Csak egy szavazatod van. Hasznald helyesen, ugy, hogy a kövi 4 évben azt mondhasd magadnak, nem rajtad múlt.

2022. márc. 16. 03:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!