Paks 2 miért titkos ?
Figyelt kérdés
Oké kell atom ,mert brutális energiafüggőségünk van. De én azt nem értem miért nem nyilvános a szerződés ? Egyáltalán megvolt ez pályáztatva ? Mert azért gondolom nem csak az oroszok építenek atomerőműveket a világok. Ott vannak a franciák, japánok, amerikaiak stb. Tőlük lett egyáltalán árajánlat kérve ? Vagy egyből az oroszok ajánlatát fogadták el2022. márc. 13. 21:54
11/17 Dzsonszi 

válasza:

"Nem paks2 léte a kérdéses, hanem az ára."
Akkor leírom mégegyszer, hogy vedd a fáradtságot és nézd meg mennyibe kerül egy nukleáris reaktor megépítése. 2000s években volt esetleg, hogy 10 milliárd euró alatt építettel HTGR, CANDU, CPR reaktorokat, de manapság 10 milliárd a minimum, sőt a legtöbb inkább ennél is drágább, bőven vannak olyanok, melyek mint írtam, 20 milliárdtól kezdődnek.
12/17 Dzsonszi 

válasza:

"Gyúrcsányozással semmit nem cáfolsz meg."
Te jössz azzal, hogy nem az orosz VVER reaktorra szavaztak, és egyedüli problémájuk, hogy orosz lesz a reaktor, holott Gyurcsány is tövig benyalt anno Putyinnak, mikor ő volt hatalmon.
13/17 anonim 

válasza:

Mondom mégegyszer, hiába tuszkolták beléd, a gyurcsányozás nem érv. Nem magyarázol meg vele semmit. Ha meg nem érted mi a probléma paks2-vel és a körülményeivel, nem tudok mit csinálni.🤷♂️
14/17 anonim 

válasza:

Azért titkos, mert előnytelen, mutyis szerződést írt alá az orbán, putyin zsarolására.
15/17 anonim 

válasza:

"Mondom mégegyszer, hiába tuszkolták beléd, a gyurcsányozás nem érv."
Mint ahogy az orbánozás se.
16/17 anonim 

válasza:

Orbán jelenleg a miniszterelnök, 12 éves 2/3-os kormányzással. Az ő felelősségük az ami jelenleg van, tehát de.
17/17 anonim 

válasza:

azert mert a penz felet ellopjak. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!