Paks 2 nek akkor is vége ha nyer a Fidesz és mi és az oroszok is akarnánk fojtatni?
Brüsszel és Washington úgyse engedné meg a jelen helyzetben hogy túl mély barátságot ápoljuk az oroszokkal mert most gazdasági es politikai háborúban állnak velük.
Mi meg túl kicsik vagyunk hogy beleszoljunk
Orbán Viktor a választás után akarja bejelenteni hogy erre már esély sincs? meg akkor se ha ok is mi is akarnánk és még szükség is lenne rá.
Mert akárki akármit mond szükségünk van rá!!!
Csak megújulo energiával nemfog menni, szén banyaink megmar nincsenek
1 # atom ipara úgy tudom igen csak foldgaz és olajra nem de az is ideiglenesen ameg meg tudják oldani máshogy
Ráadásul művel Swift rendszerből kizartak nemtudunk fizetni nekik legfeljebb forintban rubelben vagy bitcoinban vagy arany ezüst stb
Szerintem ez egy jó lehetőség, hogy kiugorjunk valahogy ebből a titkosított szerződésből. A Paks 2 koncepció az technikailag nagyob rossz, ha folytatjuk az ugyanúgy öngól.
Én támogatnék egy Paks2-t, de nem így és nem ilyet.
Orosz Paks 2 biztos nem lesz. Pénzük se lesz az oroszoknak meghitelezni.
Meg eleve nekik ez azért volt jó, hogy ezzel további EU-s projekteket szerezzenek, rajtunk kívül más uniós ország meg már úgysem fog orosz atomerőművet építeni.
Nem lesz ebből semmi már, de azért jó pár milliárdot sikerült elégetni a semmire.
Csináljuk meg saját magunk az orosz tervek alapján ha észak Korea megcsinalta nekünk 10 szer erősebb gazdaságban sikerülhetne
Nekünk rakéta se kell se dúsíto üzem csak eromu
Dúsított urant megvasaroljuk USA bol
Megtudnank csinálni és saját magunkat hiteleznenk pörgetni a gazdasagunk az építkezés
#8 Azért ez nem így működik egyrészt.
Másrészt meg ezt alapból hitelből csináltuk volna. Nekünk már nincsen olyan komoly nehéziparunk ami ide kellene tehát ha csak mi akarjuk ezt csinálni az horribilis pénz lenne
"ha észak Korea megcsinalta"
Mit csinált meg Észak-korea? Nekem nem rémlik hogy lenne saját fejlesztésű atomerőművűk.
0 ismerettel hogy akarsz atomerőművet építeni? Nincs is olyan üzemünk ahol a reaktortartályt meg lehetne építeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!