Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 400-as euró szép eredménye...

A 400-as euró szép eredménye a NERnek? És még hol a vége...

Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 10:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Ennek most semmi köze a NEr-hez. A háború és szankciók eredménye. Ha nyalnák az eu s.ggét, akkor is ennyi lenne. Nem vagyok fideszes, de azért elvakult sem. Nem mindennek a fidesz az oka, max azért, mert nem nyalják az eu s.ggét és nem szolgálják az érdekeiket teljesen. Ezért spekuláció is van, bár ennek most nem az az oka.
2022. márc. 7. 10:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Infláció már a háború előtt is volt tudtommal..
2022. márc. 7. 10:55
 3/11 A kérdező kommentje:

"Infláció már a háború előtt is volt tudtommal.."

ja. az volt. akkor is amikor 240 volt az eur. igaz-e? persze akkor még HÁTRA mentünk és nem előre mint mostanság....

2022. márc. 7. 10:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a jelenlegi Fidesz-Maffia korrupt kormány nem nyerészkedne mai napig a gyenge forinton akkor, már 8 éve euró lenne idehaza!

Vidéken eszméletlen drágaság van köszönhetően az Eurónak, sokan már nem esznek szinte.

MZP! megígérte 5 éven belül Euró lesz és adómentes a minimálbér.

2022. márc. 7. 11:12
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
#2 vagyok. A választ az elsőnek szántam, nem a kérdezőnek.
2022. márc. 7. 11:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy demokratikus kormány lemondana.

Ehhez képest ezek hazudnak állandóan, birkamenetet szerveznek, alibi vasútépítésbe kezdenek (mialatt a kínaiakkal le sincs minden zsírozva), csalnak és minden egyéb.

2022. márc. 7. 11:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy hogy 360 forintról romlik ennyit, vagy 280 forintról. Békeidőben is folyamatosan jöttek a történelemi mélypontok az elmúlt 12 évben.
2022. márc. 7. 12:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A 360 is siralmas és ne romoljon ennyit (tudom, te is épp ezt írod).
2022. márc. 7. 12:25
 9/11 anonim ***** válasza:
16%
A P!Csaba már hogy mindent telehánytok a hisztivel!!!!!
2022. márc. 7. 12:29
 10/11 anonim ***** válasza:
94%

9

Igazad van, teljesen jó a kormányunk, erős a forint, nem épülnek stadionok, jó állapotban vannak a kórházak és az iskolák, nem sorvad a vidék, nem épül le a demokráciánk, nem keleti diktátorokkal egyezkedik állandóan a miniszterelnökünk. Igaz. Semmi gond nincsen.

2022. márc. 7. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!