Csak szerintem nyilvánvaló hogy marad a fidesz?
Nem vagyok Fideszes szavazó de amikor azt írod, hogy "fityesz" olyanná válsz mint egy 5 éves csúfolódó óvodás.
Kérdésedre válaszolva, szerintem is marad a Fidesz.
(Nem, nem azért mondom mert rájuk szavazok)
Az persze nem zavar hogy mindenféle jöttmentre kellene szavazni hogy leváltsák a fideszt ?
Ott vannak a DK és MSZP leszerepelt politikusai, aztán a karlengetős jobbikosok, meg a momentumos fiúk akiknek még pelenkát kell cserélni és fogalmuk sincs a világról.
Az egész hulladékkupac tetején pedig ott ül a párttámogatás nélküli miniszterelnök jelölt.
Nem is értem, hogy mit várnak el emberek ettől a formációtól.
5
Hát ez is mutatja, mekkora szar a fideszed.
7
Ha jó lenne, nem lenne realitása annak, hogy elveszítsék a választásokat. És igenis van realitása, ezt ne tagadd, ha nem lenne, nem kezdtek volna őrült alamizsnázásba. Pedig uralják a médiát.
Mert Fidesznek van miből, mi? Nincs, de ők akkor is kerítenek rá, ha belehal közben párszáz ember, aki megmenekült volna, ha az egészségügyre küldik.
Az öszödi beszdéd amúgy simán pozitívum mai szemmel, de hát a Fidesz ugye kihozta abból is a maximumot. Mindenki csak azt a 4 szót ismeri belőle, meg még páran a lósz@rt, mama esetet. A többi rész arról szólt amúgy - érdemes végighallgatni - hogy felszólítja az embereit, hogy aki ezt tovább akarja csinálni, most távozhat a teremből, mert ő nem fogja eltűrni. Tehát nála legalább érződött a szándék, a beismerés, éss változtatásra való hajlam. Le is mondott ugye, mikor végleg úgy érezte hogy nem megy.
Orbánban ezen kvalitások közül egy sincs meg, fél ország gyűlöli, de ha egész magyarország lángolna, akkor is büszkén vigyorogna le a tornyából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!