Hogy érzi magát megszólítva az értelmiség a Fidesz által mikor nyilvánvaló hogy a társadalom legbutább rétegeinek politizálnak?
Nagyon próbálkoztam, hogy minél kevésbé provokatívan tegyem fel a kérdést, nem tudom fogok-e rá értelmes nem trollkodó választ kapni, de nagyon szeretném érteni ezt a helyzetet.
Az egyik Fideszes influenszer nyomja kifelé a posztjait, nem ovlastam végig de címszavakban, afganisztán ,karigeri, karigefi idehozza a az afganosztáni migránsokat stb... csak a szokásos.
Na már most feketén fehéren lehozta az egyik kormány kezében lévő sajtó hogy a Magyar Honvédség katonái mentő misszióval hozzák Magyarországra az afgánokat.
"Vasárnap este 11 órakor landolt Budapesten a WizzAir A321-es utasszállító repülőgépe 173, Afganisztánból kimenekített személlyel a fedélzetén. Közülük 96-an voltak afgán állampolgárok, akiket a Belügyminisztérium hétfői közleménye szerint a röszkei tranzitzónába szállítottak. "
Most akkor mi ez az agymenés hogy a karigeri meg a gyúcsány hozza ide az afgán menekülteket, mikor maga a Magyar Honvédség hordja haza őket? Ezt is rá akarják lőcsölni az ellenzékre? Vagy tán Karigeri parancsol a honvédségnek vagy mi a fene? Tényelg ennyire hülyének nézik az ember?
Egyrészt minden politikai párt, aki eredményt akar, meg kell hogy szólítsa a buta, proli tömeget. Túl sokan vannak az ő szavazatukra is szükség van.
Másrészt akiket hoznak, azok igazoltan menekültek, nem zöld határon átsunnyogó ki tudja kik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!