Hogy érzi magát megszólítva az értelmiség a Fidesz által mikor nyilvánvaló hogy a társadalom legbutább rétegeinek politizálnak?
Nagyon próbálkoztam, hogy minél kevésbé provokatívan tegyem fel a kérdést, nem tudom fogok-e rá értelmes nem trollkodó választ kapni, de nagyon szeretném érteni ezt a helyzetet.
Az egyik Fideszes influenszer nyomja kifelé a posztjait, nem ovlastam végig de címszavakban, afganisztán ,karigeri, karigefi idehozza a az afganosztáni migránsokat stb... csak a szokásos.
Na már most feketén fehéren lehozta az egyik kormány kezében lévő sajtó hogy a Magyar Honvédség katonái mentő misszióval hozzák Magyarországra az afgánokat.
"Vasárnap este 11 órakor landolt Budapesten a WizzAir A321-es utasszállító repülőgépe 173, Afganisztánból kimenekített személlyel a fedélzetén. Közülük 96-an voltak afgán állampolgárok, akiket a Belügyminisztérium hétfői közleménye szerint a röszkei tranzitzónába szállítottak. "
Most akkor mi ez az agymenés hogy a karigeri meg a gyúcsány hozza ide az afgán menekülteket, mikor maga a Magyar Honvédség hordja haza őket? Ezt is rá akarják lőcsölni az ellenzékre? Vagy tán Karigeri parancsol a honvédségnek vagy mi a fene? Tényelg ennyire hülyének nézik az ember?
Én azért szavazok a Fideszre, mert sikeresebbnek gondolom a kormányzásukat, mint bármelyik ezt megelőző pártét. Stabilabbak, kiszámíthatóbbak, és nagyjából megegyező mértékű fejlődést produkáltak az elmúlt 10 évben, mint szomszédaink.
Én mondjuk ellenzéki értelmiséginek tartom magam, és rájöttem, hogy az van, hogy ha történik egy ilyen a fideszesek elintézik annyival, hogy "miért, a Gyurcsány jobb vót?" vagy " jó, jó, lopnak, de ők többet loptak". Szóval hogy nem lehet vitatkozni, nem lehet őket meggyőzni, hihetetlen az agymosas ami folyik, egy kis krumpliosztás, aztán csá.
A menekültek most a Fidesz támogatásával jöttek, az jó, de amúgy fuj fuj. Kész.
Ellenzéki mantra 1: a Fidesz a gazdagokat támogatja, a szegényeket az út szélén hagyja (sőt még az árokba is löki).
Ellenzéki mantra 2: a Fideszre csak szegény falusi cigány nyugdíjasok szavaznak, az összes gazdag városi fehér fiatal az ellenzékre szavaz.
Ezt a két épületes marhaságot próbáljátok meg egy mondatba gyúrni, mert úgy még röhejesebb. (Egy kis adalék: a legfejlettebb vidéki városban (Győrben) fideszes a polgármester; a leggazdagabb pesti kerületben (V. kerület) fideszes a polgármester; a leggazdagabb budai kerületben (XII. kerület) fideszes a polgármester...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!