Nem hiteltelen a munkaalapú társadalom, rabszolgatörvény Orbántól, aki életében egy napot sem dolgozott még?
Soha nem dolgozott, de még egyetlen napot sem, semmit. Mindvégig mások pénzéből élt. A szülei után, jött a kommunista állam, majd hamar Soros György ösztöndíj, aztán utána pedig végig közpénzből élt. Egy szalmaszálat sem rakott keresztbe. Egész életében, még hivatalosan is abból élt, hogy pörgette a nyelvét az aljanépnek. Gyakorlatilag meg még mellesleg szét is lopta az országot mára.
Nem szégyen ez? Nem hiteltelen az ő szájából hallani a munkaalapú életre, hétvégi munkára buzdító szavakat?
"De nem is állította ezt a kérdező egy szóval sem."
Azt állította, hogy nem dolgozik. A politikusi munka is munka. Lehet hogy nem épp a legmegterhelőbb vagy a legtisztességesebb, de munka.
Nézd meg nyugaton(Ausztria, Dánia ilyesmi országokat nézz) hány százaléka dolgozik az embereknek és nézd meg nálunk mennyi. (még így is lemaradásban vagyunk, pedig nálunk kozmetikázzák a közmunkával a valós adatokat)
Szóval nem tudom ki lenne neked hiteles Feri, Peti vagy Bandika de a valóság az, hogy jólét csak akkor lesz ha többen dolgoznak és kevesebb ingyenélő van.
Ezt a Fidesz meg lényegesen jobban megvalósította, mint az előző kormányok.
2002-2007 3,87 millióról 3,9 millióra, 30 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma. (válságot kiszedtem, mert 2002-2010 között 150 ezerrel csökkent a dolgozók száma)
2010-2021 3,73 millióról 4,3 millióra (közfoglalkoztatottak, külföldi telephelyen dolgozók és gyes-esek nélkül), 570 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma. (covid-ot benne hagytam)
"Ő az aki tönkretette a közoktatást, és elértéktelenítette a diplomát. Ő az, aki ellehetetlenítette az értelmiségi fiatalokat."
Mégis mivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!