Felelőtlenség-e a választóktól az ellenzéki szavazás, ha tudott Fidesz kormány ellenére ellenzéki jelöltre szavaznak úgy, hogy nyilvánvaló, hogy a kormány csak a fideszes településeket támogatja? Ennyire ostobák az emberek?
"hogy nyilvánvaló, hogy a kormány csak a fideszes településeket támogatja? Ennyire ostobák az emberek?"
Miből nyilvánvaló neked? Mert nekem nem igazán tűnik úgy hogy Szeged annyira el lenne zárva a pénzektől vagy bármelyik ellenzéki vezetésű város.
Amúgy az önkormányzatokban jelentős számú a független többségű testület, polgármester. Én még egy pályázatban sem olvastam olyan kitételt hogy csakis fideszes polgármester aláírásával lehet pályázni, a tények meg azt mutatják, hogy a meséddel szemben nyerni sem.
Inkább az a kérdés, hogy miért terjesztetek ilyen meséket ahelyett, hogy belátnátok az alkalmatlan városvezetés nem tud pénzt szerezni a településének.
Mindannyiunk szégyene, hogy ez a maffiaszemlélet uralkodhat Magyarországon. Hogy ez ne így legyen, ezt a tolvaj bandát el kell küldeni ahová valók.
El kell érni, hogy a birkáknál ne az ötkiló krumpli, vagy a 9000 forintos alamizsna legyen a szempont.
#9 "Mindannyiunk szégyene, hogy ez a maffiaszemlélet uralkodhat Magyarországon. Hogy ez ne így legyen, ezt a tolvaj bandát el kell küldeni ahová valók.
El kell érni, hogy a birkáknál ne az ötkiló krumpli, vagy a 9000 forintos alamizsna legyen a szempont."
Sikerült, elértük.
El is lett az a "tolvaj banda" küldve "ahová való" és azót5a se kerülhettek a kormányzásnak a közelébe se.
Hogy a birkáidnak mi a szempont azóta azt nem tudom, talán hogy bármi áron vesszen a zorbán, de hogy már sokkal kevesebben vannak mint korábban voltak - ezért van ilyen alacsony támogatottságotok, az látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!