Az emberek miért nem veszik észre hogy a fidesz teljesen nyilvánvalóan diktatúrát épít?
Miben manifesztálódik a diktatúra, amiról beszélsz?
Nem mehetnek a balos politikusok a tv székházba randalílozni?
Le lehet pontozni, de én úgy gondolom, hogy nagyon szerény az átlag emberek történelem tudása. Anno ha tanulták is, már elfelejtették.
Azt hiszik sokan, hogy csak az a diktatúra,ami Észak-Korában van. Nem ismerik, hogy mik a diktatúra kiépítésének a lépései, így nem ismerik fel azt sem, hogyha éppen ez zajlik.
Szóval szerintem kicsit használni kéne az internetet és utánanézni mi a diktatúra és hogy épül ki. A másik, hogy Orwell könyveket kéne olvasni. Az állatfarm pl csak 100 oldal,de annyi jó gondolat van benne. Aki elolvassa , az pl nem dől be itthon a sorosozásnak meg a migránsok elleni usztításnak szerintem. De ez persze csak az én véleményem, lehet sokféleképp értelmezni a történelemkönyveket és az orwell könyveket is:) ha valaki szerint ez demokrácia, hát legyen.
Miben nyilvánul meg a diktatúra? Lássuk csak:
- A hatalom egy ember/párt kezében összpontosul
Teljesen nyilvánvaló, a fidesz azt csinál amit akar, senki más véleményét nem veszi figyelembe. Lásd rabszolgatörvény, még el is csalták a szavazást.
- Sajtó feletti teljes kontroll
Néhány újság, honlapon kívül minden az övék, amik öntik magukból a propagandát. A köztévé, ami adófizetők pénzén működik, szintén. Ellenzéki politikust be se engednek adásba, csak a migráncs, soros megy.
- Kell egy ellenség, akitől a diktátor megvéd
Nem kell bemutatni, szerintem aki ezt nem érti annak feleslegesen magyarázok.
- Az erős vezető mítosza
Teljesül. Orbán megvéd minket mindentől is, kezdve az eutól sorosig meg a migráncsokig.
- A vezér és családja meggazdagodik
Nem kell mit hozzáfűzni.
- Irányított elit
Ehhez sem
- Irányított elit
Pénztáros lölő, Tiborcz, stb. nyilvánvaló.
- Irányított oktatás
Csak állami könyvekből taníthatnak az iskolákban, abból is a semmitérő, elavult, kreativitást és gondolkodást megölő lexikális tudást 100 éves poroszos módszerrel.
"balos vagy tehát evidens hogy az neked diktatúra ha nem az van kormányon akire szavaztál"
Fideszes vagy, tehát evidens, hogy mindenkiről azt hiszed balos, aki rühelli a Fideszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!