Az emberek miért nem veszik észre hogy a fidesz teljesen nyilvánvalóan diktatúrát épít?
# 32
Csürhe van Franciaországban is? Ott is Soros ballipsik csürhe vergődik?
#36: Én az M1-en azt hallottam, hogy az is Soros műve.:(
Gyuri bá egyszerre rendez tüntetést bevándorláspárti és a bevándorlást ellenző kormányok ellen.
Na most szépen elismerted, hogy a Fidesz köztévéből táplálkozol és butítottod magad!
Tessék kultúrálódj!
Itt nem kell lázadni, csendben kell lenni, olyan kis semmiségeken, mint a rabszolgatörvény. Ott fel lehet lázadni a benzin árakon is!
Soros György sem itt él Orbán mégis mindent ráfog! Annak ellenére, hogy az országban ő köszönheti a legtöbbet neki...
# 40
Semelyikből! Ha a TV-re gondolsz, nem nézek 5 éve már biztosan.
Ott az internet. Az interneten meg 8 általánost végzett emberek eltudják dönteni mi igaz és mi nem.
Origo legfőbb, legfontosabb hír Orbán gyertyái.
Index előközvetetítes a tüntetésről ahol az ellenzék, csak úgy a tüntetők mellé csapódik a második nap.
Echo TV (a jó tv ugye Pénztáros Lőrinc szerint) és többi Fidesz TV: Soros Terv 2.0, “mit akarnak polgárháborút?”,”akik a tüntetésen részt vesznek nem tisztelnek semmit és senkit”, “nincs érdemi tüntetés a rabszolgatörvény ellen”
Plusz én is ott voltam 2006-ban is és most az évben is.
Úgy kellett volna mint Faranciaorszagban! Partok nélkül tüntetni!
Ugyanúgy elítélem az MSZP ajtónak rohanási szineszkedeset és a bal oldalt mint a Soros bérenc Orbán diktatúrát!
Akkor most én mi vagyok?
Hát az euronews aztán az elfogulatlan tájékoztatás mintapéldája! Hogy a szegény nyugdíjas néninek nem telik zoknira! Ne röhögtessenek már!
Az internet meg pont a legjobb terep a véleménybuborékban ragadáshoz. Nagyon tudatosan kell arra törekedni, hogy ezt elkerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!