A fideszes agymosás miatt van ennyi oroszpárti magyar kommentelő?
Figyelt kérdés
A fidesz évekig nyomta Putyint, de most túl gyors volt a szélkakastánc, és a fideszesek nem bírták lekövetni2022. márc. 12. 16:15
11/13 anonim válasza:
"Ezzel el is ástad magad."
OMG, és most mit csináljak, kezeltessem magam? Gonosz, aljas, 56 tagadó vagyok, mert rühellem az ukránokat és az oroszokat egyaránt?
12/13 anonim válasza:
#12 Nem tudom miről beszélsz pontosan, kezeltetni nem kell, szerintem elég ha nősz még vagy 10 évet és kultúrálódsz.
13/13 anonim válasza:
Jaaaaa igen én egy agymosottrészegfideszesfalusi vagyok igaz? Mert ugye falun csak idióták élnek azért valahogy most a fideszt jobbnak látni mint márkit aki most robbant be a köztudatba és végig sértette Magyarország lakosságának 70%-át.
És erre a senkiházira szavazzak? F@szt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!