A fideszes agymosás miatt van ennyi oroszpárti magyar kommentelő?
Én fideszes vagyok, azt az elvet vallom hogy mindenkivel normális kapcsolatot kell,kialakítani, így az Oroszokkal is.
Persze ez a háború ez azért megváltoztatta a véleményemet az Orosz vezetésről, nagyon nem kellett volna.
"Nem, de az ilyen "simogató" szöveggel elárulod magad, az biztos."
Akkor hogy fogalmaznád meg, hogy az ukránok ugyanolyan köcsögök mint a ruszkik, és veszettül nincs ingerenciám egyik felet sem támogatni?
szerintem tök mindegy a jelen helyzet, mivel csak az i-n egy pont.
aki orosz pártoló az egy 56ot és a 40 év ruszki megszállást semmibe vevő leköpő hazaáruló.
oroszország vezetése egy gonosz negatív, múlt századi diktatúrát újraébresztő hatalom.
aki ezt preferálja az nem normális.
Inkább egyre többen átlátják a jóságos egybesült államok undorító tevékenységét.
Ne legyenek illúzióid, ez a háború nem az ukránok függetlenségéről szól, hanem arról, hogy amerika megossza európát, illetve ellentéteket szüljön Oroszország és európa között. Illetve jó sok fegyvert adjanak el.
Amerika nagy félelme, hogy vége kirugdaljuk őket európából.
Nem teljesen véletlenül duplázta meg Németország a katonai költségvetését, gondolom számítanak erre a lehetőségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!