Teljes szívemből utálom a Fideszt, és azt mondom, hogy most rájuk kell szavazni.
Egyszerű: egyék meg, amit főztek! A benzinárstopp végét, a moratórium végét, az oroszbarát politikát, az ukrán szavazók dédelgetését, az egészet. Ha most az ellenzék nyer, akkor ebben a poltikai katyvaszban Putyin és Ukrajna is vérszemet kaphat. Ezenkívül az ellenzék annyit tudna tenni, hogy növeli a bevételeket, magyarul adót emel. Kicsit gatyába rázza a költségvetést. Abba pár ezer család végleg belerokkan. Utána megy a tüntetés, a téveszékházostrom, jön Orbán, 4/5-ös többséggel, és röhög a markába, hogy tele a kincstár, épülhet a stadion Bivalybasznádon.
Amit elloptak, azt meg nem adják vissza. Pl. az egész Balaton és a Fertő-tó, millió cég, a fél ország, meg ilyen apróságok. Ugyanúgy a hűbéresei ülnek minden vezető pozícióban. Az ellenzéki kormányzást ellehetetlenítik, mint tették már máskor is. Aztán újabb 12 évig megy az elmúltnyolcév.
Ide már egy népszavazás nem elég.

Benzinárstop?
Szóval jó lenne a 7-800 Ft-os benzinár?
Moratórium?
A sok család akiken segített a moratórium semmi?
Oroszbarát politika?
Jöhetne a 3-4 szeres gázár!
Családok ezrei mennének tönkre!

Óóó!
De szépen lelettem pontozva!
😂😂😂

Van logika abban amit írsz, de én akkor is amellett vagyok, hogy biztos ami biztos ki kell csavarni a kamra kulcsát a tolvajok kezéből. Jöjjön az ellenzék. Derüljenek ki a titkok.
Hiszek abban, hogy annak a sok szemétségnek amit csináltak, nyoma van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!