Másra szavazol, mint négy éve?
Én tavaly töltöttem be a tizennyolcat, így most fogok először.
Az ellenzékre fogok szavazni.
Jogos.
Azért nem kérdeztem, mert akkor még nem léteztek. Saját megérzés szerint jelöld őket ellenzékként (hiszen nem kormánypártok), vagy egyébként és írj kommentet (hiszen nem a pártszövetség tagjai).
"Nem kérdezted meg, hogy melyik ellenzékre. Kettő is van. Az egyik a Mi Hazánk, a másik a Megoldás párt."
Három. +MKKP. És az a poén, hogy ezek közül az egyetlen értelmes az épp egy viccpárt.
"Másra szavazol, mint négy éve?"
4 éve sem a fideszre szavaztam, most sem fogok sem közvetlen, sem közvetve a fidesz szekerét toló, általad ellenzéknek nevezett korcsra (névleg ebben a korcsban létezik az a párt, amelyikre 4 éve szavaztam, de a tartalmától inkább a hányinger kerülget, annyira megváltozott). Maradnak az igazi kutyák.
Ahogy négy éve, most is úgy.
Piros lett a paradicsom, nem sárga
Okos ember a kutyákra szavaz, nem másra! 🙂
"az ellenzékre szavaztam, nyert is a kerületben, hatalmasat csalódtam bennük... lehet el se megyek"
Ha hatalmasat csalódtál bennük, az azt jelenti, hogy előttük sokkal jobb volt a helyzet: a Fidesz idején. Akkor ne legyél hülye, hogy nem mész el szavazni: a Fideszre. Még mindig jobb, nem?
"a kisebbik rosszra szavazni hosszútávon elég káros jelenség"
Miért káros? Logikus, nem? Ha nincs ló, jó a szamár is. De legalább egy szamár legyen, ne csak egy kecske, vagy hogy is mondjam... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!