Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Másra szavazol, mint négy éve?

Másra szavazol, mint négy éve?

Figyelt kérdés

2022. márc. 10. 22:42
A kérdező szavazást indított:
Igen, a Fidesz helyett az ellenzékre fogok.
Legutóbb nem voltam, most az ellenzékre fogok.
Ugyanúgy az ellenzékre.
Igen, az ellenzék helyett a Fideszre.
Legutóbb nem voltam, most a Fideszre.
Ugyanúgy a Fideszre.
Más.
85 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%
Legutóbb az ellenzékre szavaztam, nyert is a kerületben, hatalmasat csalódtam bennük... Most a Fideszre fogok, de lehet el se megyek, majd meglátjuk.
2022. márc. 10. 22:45
 2/16 A kérdező kommentje:

Én tavaly töltöttem be a tizennyolcat, így most fogok először.

Az ellenzékre fogok szavazni.

2022. márc. 10. 22:46
 3/16 anonim ***** válasza:
19%
Nem kérdezted meg, hogy melyik ellenzékre. Kettő is van. Az egyik a Mi Hazánk, a másik a Megoldás párt.
2022. márc. 10. 22:47
 4/16 A kérdező kommentje:

Jogos.

Azért nem kérdeztem, mert akkor még nem léteztek. Saját megérzés szerint jelöld őket ellenzékként (hiszen nem kormánypártok), vagy egyébként és írj kommentet (hiszen nem a pártszövetség tagjai).

2022. márc. 10. 22:52
 5/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
38%

"Nem kérdezted meg, hogy melyik ellenzékre. Kettő is van. Az egyik a Mi Hazánk, a másik a Megoldás párt."

Három. +MKKP. És az a poén, hogy ezek közül az egyetlen értelmes az épp egy viccpárt.

"Másra szavazol, mint négy éve?"

4 éve sem a fideszre szavaztam, most sem fogok sem közvetlen, sem közvetve a fidesz szekerét toló, általad ellenzéknek nevezett korcsra (névleg ebben a korcsban létezik az a párt, amelyikre 4 éve szavaztam, de a tartalmától inkább a hányinger kerülget, annyira megváltozott). Maradnak az igazi kutyák.

2022. márc. 11. 07:51
 6/16 anonim ***** válasza:
24%
Csakis Gattyanékra szavazok! Hajrá MEMO!💪👍
2022. márc. 16. 01:45
 7/16 anonim ***** válasza:
26%

Ahogy négy éve, most is úgy.

Piros lett a paradicsom, nem sárga

Okos ember a kutyákra szavaz, nem másra! 🙂

2022. márc. 16. 07:17
 8/16 anonim ***** válasza:
37%

"az ellenzékre szavaztam, nyert is a kerületben, hatalmasat csalódtam bennük... lehet el se megyek"

Ha hatalmasat csalódtál bennük, az azt jelenti, hogy előttük sokkal jobb volt a helyzet: a Fidesz idején. Akkor ne legyél hülye, hogy nem mész el szavazni: a Fideszre. Még mindig jobb, nem?

2022. márc. 16. 16:30
 9/16 anonim ***** válasza:
70%
8-as: a Fidesz idején se volt jó. De most még rosszabb lett. Egyelőre az a legnagyobb dilemmám, h a kisebbik rosszra szavazni hosszútávon elég káros jelenség. A nagyobbik rosszra meg hülyeség. Tény h a legjobb kimenetel az lenne, ha a teljes politikai elit eltűnne a süllyesztőben, de nem hiszem h megvalósulna ez valaha.
2022. márc. 16. 16:37
 10/16 anonim ***** válasza:
37%

"a kisebbik rosszra szavazni hosszútávon elég káros jelenség"

Miért káros? Logikus, nem? Ha nincs ló, jó a szamár is. De legalább egy szamár legyen, ne csak egy kecske, vagy hogy is mondjam... :)

2022. márc. 16. 16:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!