Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A listán választott párt...

A listán választott párt jelöltjére szavazol egyéniben is?

Figyelt kérdés
Az ellenzék alatt az Egységben Magyarországért listáját és jelöltjeit, a más alatt a két nagy tömbön kívüli listákat és jelölteket értem.

2022. márc. 11. 14:07
A kérdező szavazást indított:
Ellenzéki lista, ellenzéki jelölt
Ellenzéki lista, más jelölt
Ellenzéki lista, fideszes jelölt
Más lista, más jelölt
Más lista, ellenzéki jelölt
Más lista, fideszes jelölt
Fideszes lista, fideszes jelölt
Fideszes lista, ellenzéki jelölt
Fideszes lista, más jelölt
28 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Még nem tudom, attól függ melyik jelölt lesz a legszimpatikusabb.😉
2022. márc. 11. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Arra szavazom akinek tetszik a programja pártállástól függetlenül.
2022. márc. 11. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Mindegy csak a kormányváltást segítsem és a magyarok előremenetelét! Felfelé ebből a katyvaszból. Extra államadósság gyenge forint extra infláció hatósági árak tiszta komcsi világ!
2022. márc. 11. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet furcsa, hogy nem "választottam oldalt", de tényleg nem tudom. Alapvetően le akarnám váltani ezt a romlott fideszes bagázst, habár az ellenzéktől se várok sok jót. A helyi jelöltek közül viszont a fideszes egy átlagos, "vállalható" karrierpolitikus a Fidesz másodvonalából, az ellenzéki pedig egy fiatal, aki se a politikában, se a politikán kívül nem csinált még semmit.
2022. márc. 11. 14:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Én az ellenzékre fogok mindkettőben, mert a programjuk néhány részét nagyon fontosnak tartom, a Fidesz pedig rosszabb lett, mint aminek a meghaladását ígérte.
2022. márc. 11. 14:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Az egyéni jelölt mellett pedig az szól, hogy a fideszes köztudottan korrupt, az ellenzéki pedig kicsit fura, de korrekt ember, akinek fontos a természet védelme.

Mindkettőjük melletti pozitívum, hogy aktívan támogatják a helyi értékek őrzését.

2022. márc. 11. 14:50
 7/7 anonim válasza:
Csak a Mi Hazánk<3
2022. márc. 12. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!