Átszavaznál egy olyan párt jelöltjére, akiben nem hiszel?
Én ilyet tervezek csinálni. Budapesti jobbikos vagyok, és Budapesten muszáj egyéniben a Degenerált Koalíció jelöltjére szavaznom, ha nem akarok újabb Fidesz 2/3-ot.
Ugyanezt kérem cserébe a vidéki baloldaliaktól, hogy támogassák a Jobbik jelöltjét! Pontosan tudom hogy mennyire nehéz az általad ellentétes elvű pártra szavazni, de én is megteszem.
Én igen, számomra csak az a fontos, hogy le legyen váltva a kormány, a mérhető ellenzéki pártok közül mind jobb lenne, még akkor is ha amúgy nem szimpatizálok valamelyikkel.
A kormányváltásnak pedig csak azaz egy esélye van ha taktikusan szavazunk és összefogunk.
Lehet választani: egy korrupt, megfélemlítésre épülő, áldemokráci vagy egy büszke, Európához méltó Magyarország.
"és Budapesten muszáj egyéniben a Degenerált Koalíció jelöltjére szavaznom, ha nem akarok újabb Fidesz 2/3-ot"
4 év mulva már visszakönyörögnéd ezt a kormányt a horrorkoalíció után :XD.
Az értelmes ember előrelátó ! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!