Szerintetek melyik párt lehet esélyes a Fidesz-el szemben?
Nem akarok politikai vitát szítani, személy szerint nem szeretnék Fidesz győzelmet, és érdekelne, hogy nektek mi a véleményetek arról, hogy ki az, aki labdába rúghat mellettük?
Ha mindenki sok kis pártra szavaz, ugyanúgy ők nyernek...vélemények?
Jobbik esélyes.
De teljesen mindegy ki nyer. Lopnak csalnak hazudnak. Ez kozos az osszesben.
Ezt én is szeretném tudni, akit kérdezek, mind hümmög. Egy nevet kérek és kész.
Trump után azon sem lepődöm meg, ha a szomszéd néni lenne a győztes.
Én a Jobbiktól jobban tartok, mint a Fidesztől. Volt jobbikos exem és gyerekek, ezek teljesen elborult, szélsőséges, gyűlölködő emberek, ha ők lesznek hatalmon, elkezdhetünk náci indulókat énekelni és amitől jobban félek, hogy esetleg kilépnének az EU-ból. Akkor egyrészt nagyobb szarban lesz az ország, mint most van, másrészt nem költözhetek majd ki a francba olyan egyszerűen.
Az a baj, hogy nincs normális jelölt, egyikre sem bíznám rá az országot.
Karácsony Gergő jó választás lenne (pm) kár hogy pont csak az mszp-vel fogtak össze, sok párt pont az mszp miatt nem akar szóba állni velük.
Sajnos az a baj, ha egy kerületben monjuk 10% szavaz a jobbikra, 10% mszp-pm, 10% lmp és más pártok, 15% fidesz, és 55% el sem megy szavazni,mert "minek, itt mindenki csak lop" akkor a fidesz győz, tehát 15%, azaz 100-ból 15 ember akarata döntött. Már megint. Tehát az lenne a jó, ha így is, úgy is elmenne minél több ember szavazni. És persze ideális esetben a különböző válsztókerületekben visszalépnének egymás javára az ellenzéki képviselők és nem apróznák el a szavazatokat mondjuk az olyan amúgy szimpi kis csoprotok, mint a kutyák.....
A Jobbik a legesélyesebb, de egyedül ők sem fogják tudni legyőzni.
Ha az ellenzék rendesen összefog, akkor egészen biztos, hogy le fogják győzni a Fideszt.
Viszont szerintem az ellenzék nem fog olyan szintű összefogást véghezvinni, ami ehhez kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!