Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van jelenleg olyan esélyes...

Van jelenleg olyan esélyes párt ami jobban vezetné az országot mint a Fidesz, és melyik? Indokot is kérek.

Figyelt kérdés
Mi az amiben jobb lenne mint a Fidesz, jobb döntéseket hozna?(konkrétumokat) Kultúrált kérdés, kultúrált válaszokat szeretnék kapni, és nem fröcsögéseket, hogy pusztuljon a Fidesz stb...
2017. júl. 26. 20:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
Igen. MSZP, DK, Jobbik, LMP, Momentum, MKKP.
2017. júl. 26. 20:01
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Pusztuljon a Fidesz!
2017. júl. 26. 20:06
 3/15 anonim ***** válasza:
29%
1, az indok lemaradt :)
2017. júl. 26. 20:08
 4/15 anonim ***** válasza:
49%
Mi a bajod? Megválaszoltam teljesen kulturáltan, hogy melyik pártok lennének jobbak a Fidesznél.
2017. júl. 26. 20:08
 5/15 A kérdező kommentje:
A kérdésnek csak az egyik fele volt, ezért értékeltem vélig hasznosnak a válaszod. De nincs ezzel gond, valaki tud indokot valaki nem.
2017. júl. 26. 20:13
 6/15 A kérdező kommentje:
*félig
2017. júl. 26. 20:14
 7/15 anonim ***** válasza:
44%

Igen. Jelen pillanatban még az MSZP is, de csak Botka irányváltásával.

A Párbeszéd is. Együtt is.

} mert véleményem szerint a magyar társadalom problémái miatt újbaloldali fordulatra van szükség, és a Párbeszéd inkább mert, nem olyan pártból kellene jönnie ami még nem volt vezető pozícióban, mert ezek a bajok ugyan Fidesz alatt duzzadnak erősen, de régebben is megvoltak.

Az LMP, a Momentum,

} mert véleményem szerint globalizácókritikus (a jelenlegi szélsőséges globalizáció ellenes helyett) de ésszerű, eliten kívüli változásra van szükség. Fiatalokra, vagy karizmatikus, elvpolitikusokra.

MKKP

Mert vicces. :-)

Az MLP szerintem, nem kormányozna túl jól de gerincesebben, szal ők nem tartoznak ide , csak megjegyzés.

Mindre igaz így: hogy nem a saját szavazóikra akarnának hatni, ás támaszkodni, pláne nem akarnának senkit megalázni, akinek annyi a vétke velük szemben, hogy demokratikus viszonyok közt legitim módon más a világképük, a véleményül vagy az igényük.

A korrupciót legalább szégyellnék, és a legtöbb támogatja, hogy erre a témakörre külön független hivatalok alakuljanak, gondolom mint Romániában a korrupció ellenes ügyészség, legalább is az Együtt mér ezt mondta, meg mások is.

Összefoglalva: véleményem szerint mert ezeket ezek a tulajdonságok jellemzik, amikből kifolyólag, ha nem is csodalámpák lennének, már vállalhatóbban, és hasznosabban kormányoznának. Ez így jó indoknak?

2017. júl. 26. 20:32
 8/15 anonim ***** válasza:

Azért nem írtam részletes indoklást, mert nincs több hónapom és több millió forintom. Ez a kérdés így teljesen kezelhetetlen. Nem lehetséges értelmesen megválaszolni. Több száz oldal lenne még egy felületes válasz is. Csak az, hogy egészségügy. És az csak egy a több tucat ügyből. Ezért nem is próbálkoztam vele. Pl. a magyar felsőoktatás támogatottsága a 2009-es 185 620,0 millió forintról 2013-ra 123 549,9 millió forintra csökkent. De ez csak egy kezdőpontja egy több oldalas tanulmánynak, amiben kirészletezhetném csak egy egészen aprócska részletét csak egyetlen ügy egyetlen szegletének.

Szóval kövesd napról napra a politikát. Mert az, hogy majd valaki átad neked ennyi tudást egy GYK válaszban soha a büdös életbe nem fog megtörténni. Mert teljesen lehetetlen. De azért csak bepróbálkoznak naponta.

2017. júl. 26. 20:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Csak tudnám mi a nulla százalékos abban ha korrekten a kérdést válaszolja meg valaki. .-)
2017. júl. 26. 21:04
 10/15 A kérdező kommentje:
7. Persze, én felpontoztalak.
2017. júl. 26. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!